+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kaupungin viralliset ilmoitukset viikko 31

29.7.2014
Kouvolan kaupungin lakisääteiset ilmoitukset ja kaupunginvaltuuston kokoukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Kaupungin ilmoitukset julkaistaan myös kaupungin www-sivuilla sekä tarvittaessa sanomalehdissä toimintayksikön tai vastaavan harkitsemalla tavalla. Ilmoitukset 30.7.2014:

Nuorisokeskus Anjala ja Minna Nieminen Lotto-lähetyksessä 2.8.

29.7.2014
Nuorisokeskus Anjalan nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, olympiamitalisti Minna Nieminen on mukana 2.8.2014 lottolähetyksessä. Lähetykseen on kuvattu nuorisokeskuksen toimintaa toukokuussa 2014. Nuorisokeskus Piispalan kummi, ralliautoilija Mikko Hirvonen oli lottolähetyksessä 17.5.2014. Suomessa on kymmenen valtakunnallista nuorisokeskusta.

Ruokahetki-ravitsemuskäsikirja on päivitetty

29.7.2014
Ruokahetki – ravitsemuskäsikirjassa määritellään Kouvolan kaupungin varhaiskasvatusyksiköissä, kouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa tarjottavan ruoan ravitsemuksellista laatua sekä tarjolla olevia ruokavalioita.

Testaa kuntosi - Ilmoittaudu Cooperin testiin

18.7.2014
Tule testaamaan kuntosi 5.8.2014 Kuusankosken Urheilupuistoon maksuttomalla Cooperin testillä.

Jäteasema kiertää Kouvolassa 22.-24.7.2014

16.7.2014
Kiertävä jäteasema piipahtaa kolmella Kouvolan kylällä heinäkuussa. Kymenlaakson Jäte Oy tuo jäteaseman palvelut päivän ajaksi Vuohijärvelle, Tuohikottiin ja Kaipiaisiin.

Osallistu valokuvauskilpailuun!

14.7.2014
Kouvolan valokuvauskilpailuun voi osallistua joko verkkosivujen kautta tai Facebookissa elokuun puoliväliin asti. Facebookissa osallistuminen edellyttää sivujen tykkäämistä. Kilpailussa on loistavat palkinnot voittajille sekä äänestysarvontaan osallistuville.

Hepatiittivirukselle altistuneet on tavoitettu

11.7.2014
Kouvolan terveyspalveluissa hepatiitti A:lle altistuneet henkilöt on tavoitettu. Kaikki altistuneet rokotetaan keskiviikkoon mennessä.

Kouvolan terveyspalveluissa mahdollinen hepatiitti A -altistus

10.7.2014
Kouvolan terveyspalveluissa hoidossa ollut potilas on saattanut altistaa muita potilaita hepatiitti A:lle. Hoitoyksiköiden henkilökuntaan ja potilaisiin otetaan yhteyttä. Hepatiitti A -virus ei aiheuta kroonista infektiota tai pitkäaikaista kantajuutta.

Yleisten uimarantojen uimaveden laatu

10.7.2014
Kouvolan kaupungin terveyden- ja ympäristönsuojelu valvoo yleisten uimarantojen asianmukaisuutta ja uimaveden laatua. Kunnan ylläpitämiä uimarantoja kuuluu valvonnan piiriin Kouvolassa 20 ja Iitissä 7. Uimakausi on 15.6. - 31.8. välinen ajanjakso.

Kouvolan ekotukitoiminnan vuosiraportti 2013: Ekotukihenkilöiden aktiivisuus ja toimenpiteiden monipuolisuus tuottivat hyvää tulosta

8.7.2014
Kouvolan kaupungin 166 ekotukihenkilöä toteuttivat yhdessä työkavereidensa kanssa lukuisan joukon arjen ekotekoja v. 2013. Aktiivinen ekotukitoiminta näkyi työpaikkojen muuttuneina toimintatapoina ja asenteina sekä vähentyneenä jätteen määränä, energian- ja vedenkulutuksena ja panostuksena lasten ympäristökasvatukseen.

Kouvolan Niivermäelle laaja luonnonsuojelualue

7.7.2014
Niivermäelle (Kuusankoski) perustetaan 30 hehtaarin suuruinen luonnosuojelualue. Luonteeltaan monimuotoiselle alueelle on suunnitteilla luontopolkuverkosto.

Ohjatut pyörälenkit

3.7.2014
Keskiviikkona 6.8. ja13.8. pääset mukaan ohjatuille pyörälenkeille. Lähtö tapahtuu klo 13.00 Urheilupuiston uimahallin edstä. Toiminta on maksutonta, eikä lenkeille tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
 

Palveluväylän käyttöönoton edellytysten kehittäminen -loppuraportti on valmistunut

2.7.2014
Kouvolan kaupunki oli mukana Sitran hankkeessa, jossa selvitettiin muun muassa kuntien tietojärjestelmien arkkitehtuuria ja tarpeita. Tavoitteena on kehittää Suomeen kansallinen palveluväylä. Yhteisen palveluväylän kautta voidaan esimerkiksi hyödyntää olemassa olevia julkisten organisaatioiden tietoja useiden eri palvelujen tuottamisessa.

PuuKymi.fi – puuyritykset netistä

1.7.2014
Puualan yritysten löytäminen on usein vaikeaa, varsinkin hyvä puuseppä on usein kiven alla. PuuKymi.fi- sivusto tarjoaa helpon tavan löytää nämä pienetkin yritykset Kaakkois-Suomen alueella. Puualan yritys, ilmoittaudu mukaan!

Kouvolan kaupungin ympäristöohjelman vuosiraportti 2013: Jätteen määrä sekä energian- ja vedenkulutus vähenivät

1.7.2014
Kouvolan kaupungin henkilöstö ja yhteistyökumppanit tekivät tuloksellista työtä ympäristöohjelman tavoitteiden eteen vuonna 2013, sillä kaupungin energian- ja vedenkulutus sekä jätteen määrä laskivat. Samalla aikaansaatiin taloudellisia säästöjä. Lisäksi kaupunki panosti mm. asukkaiden maksuttomaan energia- ja jätevesineuvontaan, luonnonsuojeluun ja haitallisten vieraslajien torjumiseen.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme