+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Seuraa kaupunginvaltuuston kokousta verkossa

30.1.2014

Kouvolan kaupunginvaltuuston kokouksia voi helmikuusta alkaen seurata suorana lähetyksenä kaupungin internetsivuilta. Ensimmäinen videoitava kokous alkaa maanantaina 3.2.2014 klo 17.00. Kokoukset voi katsoa myös jälkikäteen tallenteina.

Kaupunginvaltuuston työskentelyä voi 3.2.2014 alkaen seurata myös internetin kautta, kun kokoukset videoidaan ja toistetaan suorana lähetyksenä kaupungin internetsivuilla. Kaupunginhallitus päätti 9.9.2013, että Kouvolan kaupunginvaltuuston kokousten videointi käynnistetään vuoden 2014 alusta. Aloitteen videoinnista teki kunnanvaltuutettu Kaisa Spies.
- Kouvolan tiukassa taloustilanteessa tehdään kipeitä, vaikeita päätöksiä. On hyvä, että kuntalaiset voivat seurata miten päätöksiä tehdään ja perustellaan, sanoo Spies.

Ensimmäinen videoitava kokous on katsottavissa suorana lähetyksenä ma 3.2.2014 klo 17 alkaen, osoitteessa: kouvola.fi/valtuustoverkossa. Suoran lähetyksen katsominen vaatii katsojan laitteelta riittävän tasoisen internetyhteyden.

Kokouksen videotallenteen voi jälkikäteen katsoa samasta osoitteesta kokousta seuraavana päivänä. Valtuuston kokousvideot säilytetään sivulla vuoden ajan. Videoinnin toteuttaa kouvolalainen Same-eYes Oy.

Kuvassa valtuuston videoinneista aloitteen tehnyt Kaisa Spies.

Lisätietoja:

Jari Niemelä
Hallintojohtaja
puh. 020 615 8651

Tea Salonsaari
Verkkotiedottaja
puh. 020 615 8122

etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme