+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvola etenee kohti ympäristötavoitteitaan

26.6.2013
Kouvolan kaupunginvaltuuston kesäkuussa 2012 hyväksymän ympäristöohjelman ja ympäristöjärjestelmän toteuttaminen on lähtenyt erittäin hyvin käyntiin eri toimialojen ja päättäjien yhteistyöllä. Viime vuonna Kouvolan alueen kasvihuonekaasupäästöt vähenivät, kaupungin omistamien kiinteistöjen jätteen määrä pieneni ja joukkoliikenteellä tehtyjen matkojen määrä kasvoi. Tekemistäkin silti vielä riittää, sillä esimerkiksi kaupungin kiinteistöjen ja toimintojen energiankulutus kasvaa jatkuvasti.

Suuronnettomuusharjoitus 2013

25.6.2013
Kouvolan ratapihalla järjestetään keskiviikkona 18.9.2013 suuronnettomuusharjoitus. Harjoituksella testataan eri organisaatioiden yhteistyötä, toimintakykyä ja ohjeiden toimivuutta kriisitilanteessa. Harjoitukseen osallistuvat mm. Kymenlaakson Pelastuslaitos, VR, Carea, Pohjois-Kymen sairaala, Puolustusvoimat, Poliisi ja Kouvolan kaupunki.

Kouvolan kaupungin viralliset ilmoitukset vko 25

20.6.2013
Kouvolan kaupungin lakisääteiset ilmoitukset ja kaupunginvaltuuston kokoukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Kaupungin ilmoitukset julkaistaan myös kaupungin www-sivuilla sekä tarvittaessa sanomalehdissä toimintayksikön tai vastaavan harkitsemalla tavalla. Ilmoitukset 19.6.2013:

Viihtyisiä pihoja etsitään Kouvolasta

19.6.2013
Kouvolan alueen puutarhaseurat - Anjalankosken puutarhaseura, Kouvolan Seudun Puutarhaseura ja Kuusankosken Puutarhayhdistys - sekä Kouvolan kaupunki haluavat nostaa esille jokaiselle läheisen ympäristön, Oman pihan ja etsintäkuuluttavat kivoja sekä viihtyisiä pihoja koko nykyisen Kouvolan alueelta. Pihan kokonaisuus ratkaisee, ei tietyt säännöt. Toisen mielestä viihtyisä piha voi olla luonnonmukainen, toisen mielestä taas hyvin hoidettu. Tärkeintä on, että itse viihdymme ja olemme ylpeitä pihastamme.

Kaupunginhallituksen päätöksiä 17.6.2013

17.6.2013
Kouvolan kaupunginhallitus käsitteli 17.6.2013 muun muassa ensi vuoden talousarvion laadintaohjeita, hyvinvointipalveluiden lomautuksia, VR Koulutuskeskukselta KSAO:lle siirtyvän henkilöstön irtisanomissuojaa, Kymen Bioenergia Oy:n osakassopimuksen muuttamista ja maahanmuuttoasioiden neuvoston jäsenvalintaa.

MAJAKKA kesätauolla 21.6 - 31.7.2013

17.6.2013
21.6 - 31.7.2013 MAJAKKA, nuorten tieto ja neuvontapavlelut, on kesälomalla ja suljettuna.

Sami Loimas määräaikaiseksi
terveysjohtajaksi

17.6.2013
Lääketieteen tohtori Sami Loimas on nimitetty Kouvolan kaupungin määräaikaiseksi terveysjohtajaksi ajalle 1.9.-31.12. 2013. Määräaikaiseksi johtavaksi lääkäriksi samalle ajalle nimitetään anestesiologian erikoislääkäri Kalevi Karjalainen.

Kaupunginhallituksen kokous 17.6.2013

13.6.2013
Kouvolan kaupunginhallitus käsittelee 17.6.2013 muun muassa ensi vuoden talousarvion laadintaohjeita, hyvinvointipalveluiden lomautuksia, VR Koulutuskeskukselta KSAO:lle siirtyvän henkilöstön irtisanomissuojaa, Kymen Bioenergia Oy:n osakassopimuksen muuttamista ja maahanmuuttoasioiden neuvoston jäsenvalintaa.

Terveyspalvelujen lomautustarvetta on arvioitu

12.6.2013
Kouvolan kaupungin terveydenhuollon henkilöstö on rajattu lomautusten ulkopuolelle, mikäli toiminnassa pysytään talousarviossa. Taloustilannetta on arvioitu tammi-toukokuun osalta, joka on osoittanut talouden olevan tiukka.

Erä- ja vapaa-aikamessujen kilpailupalkinnot arvottu!

12.6.2013
Erä- ja vapaa-aikamessujen Kouvolan kaupungin osastolla järjestetyn messukilpailun palkinnot on arvottu. Palkinnot toimitetaan voittajille lähipäivinä. Onni suosi tällä kertaa seuraavia. Kiitos kaikille messukilpailuun osallistuneille ja onnea voittajille!

Kaupungin viralliset ilmoitukset vko 24

11.6.2013
Kouvolan kaupungin lakisääteiset ilmoitukset ja kaupunginvaltuuston kokoukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Kaupungin ilmoitukset julkaistaan myös kaupungin www-sivuilla sekä tarvittaessa sanomalehdissä toimintayksikön tai vastaavan harkitsemalla tavalla. Ilmoitukset 12.6.2013:

Lomautusten vaikutukset kaupunkikehityksen palveluihin

6.6.2013
Lomautusten takia koko kaupunkikehityksen toimialan henkilöstö on normaalivuotta enemmän poissa ja heidän tavoitettavuutensa on hankalampaa. Henkilöiden tavoitettavuus työpaikalta ja toimistosta kannattaa varmistaa varsinkin maanantaisin ja perjantaisin. Asioiden valmistelu ja käsittely sekä eri hankkeiden eteenpäin vieminen kestävät pidempään

Luonnonsuojelupiirin ympäristöpalkinto Kouvolalle

6.6.2013
Kymenlaakson luonnonsuojelupiiri luovutti vuoden ympäristöpalkinnon Kouvolan kaupungille toiminnasta ympäristönsuojelun hyväksi. Erityisesti kaupungin toiminta metsiensuojelun saralla sekä METSO-ohjelman toteutus oli tunnustuksen perusteena.

Kouvolan kaupungin viralliset ilmoitukset vko 23

5.6.2013
Kouvolan kaupungin lakisääteiset ilmoitukset ja kaupunginvaltuuston kokoukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Kaupungin ilmoitukset julkaistaan myös kaupungin www-sivuilla sekä tarvittaessa sanomalehdissä toimintayksikön tai vastaavan harkitsemalla tavalla. Ilmoitukset 22.5.2013:

Kaupunginhallituksen päätöksiä 3.6.2013

3.6.2013
Kouvolan kaupunginhallitus käsitteli 3.6.2013 muun muassa lukioverkkoa, osavuosikatsausta, talousarviomuutoksia vuodelle 2013, osallistumista poikkeamisvallan siirtämiskokeiluun sekä yhteistyösopimuksia Kouvojen ja KooKoon kanssa tulevalle kaudelle.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme