+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvolan viheralueohjelman kahden kyselytutkimuksen alustavat yhteenvedot valmistuneet

31.1.2013

Viheralueohjelman tekemiseen liittyen kaupunki järjesti vuonna 2012 yleisötilaisuuksia eri puolilla Kouvolaa. Tilaisuuksista tiedotettiin kaupungin ilmoituspalstalla ja niistä tehtiin lehtijuttuja. Tilaisuuksiin saapuneilta kysyttiin kysymyskaavakkeella viheralueiden hoitotasosta ja minkälaisia kehitysehdotuksia heillä oli viheralueiden suhteen.

Yhteenveto yleisötilaisuuksiin osallistuneiden vastauksista avautuu tästä linkistä [pdf, 96 KB]
Kaupungin internetsivuilla oli syys-lokakuun aikana paikkatietoon perustuva internetkysely. Kyselyyn vastasi noin kolmesataa henkilöä. Paikannuksia saatiin reilusti yli 1000. Innokkaimmat vastaajat löytyivät Kouvolan keskustataajamasta. Paikannuksia saatiin koko uuden Kouvolan keskustataajamien alueelta.
Yhteenveto internetkyselyn tuloksista avautuu tästä linkistä [pdf, 2 MB]
Kaupunki sai kyselyjen avulla arvokasta palautetta kuntalaisilta sekä alueiden hoidosta että hyviä kehitysehdotuksia puistoihin ja virkistysalueisiin. Haluamme kiittää kaikkia tilaisuuksiin osallistujia ja kyselyihin vastanneita.

Internetkyselyyn vastanneiden kesken arvottiin kolme palkintoa. Onni suosi tällä kertaa Riitta Sunista, Eija Lehtistä ja Anniina Moilasta. Onneksi Olkoon Voittajille! (voittajille on ilmoitettu s-postilla).

Kyselyjen tarkempi analysointi tapahtuu kevääseen mennessä ja tulokset ovat nähtävillä viheralueohjelman valmistuttua.

Kyselytutkimukseen ja viheralueohjelmaan liittyviä asioita voi tiedustella sähköpostitse suunnitteluhortonomi Jouni Dahlmannilta, jouni.dahlman(at)kouvola.fi.

www.kouvola.fi/viheralueohjelma

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme