+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Ratamo 1 – projektin suunnittelu käynnistyy

24.9.2012
Ratamo 1 -projektin ohjausryhmänä toimiva kaupunginhallitus, täydennettynä perusturvalautakunnan puheenjohtajalla, on 24.9.2012 hyväksynyt projektisuunnitelman liitteineen. Projektin suunnittelun kustannusarvio esitetään 5.11.2012 ohjausryhmän seuraavassa kokouksessa. Projektisuunnitelman hyväksyminen tarkoittaa käytännössä projektin konkreettisen suunnittelutyön aloittamista. Seuraavaksi käynnistyvätkin Ratamo keskukseen tulevien palveluiden ja palveluketjujen suunnitteleminen ja yhteensovittaminen sekä toimintoja tukevien toimitilojen suunnittelutyön käynnistyminen.

Kaupungin johto tapasi kuntalaisia kyläkierroksella

10.9.2012
Virkamiesjohdon kyläkierros päättyi Valkealaan ja Myllykoskelle. Ensimmäinen ilta pidettiin 4.9.2012 Jaalan Vanhassa Kelossa. Yleisimmät keskustelunaiheet olivat lääkäripalvelut, vanhusten hoito, kaupungin kouluverkko sekä kaavoitus- ja rakennuslupa-asiat. Kyläkierrokselle toivottiin jatkoa tulevina vuosina.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme