+
-+ Tulosta

Ilmoita tapahtuma

Voit ilmoittaa tapahtumasi Kymenlaaksonyt-tapahtumakalenteriin ilmoituslomakkeella. Jos rekisteröidyt palveluun, pääset muokkaamaan tapahtumiasi myöhemmin.

Kymenlaaksonyt-tapahtumakalenteriin lisätyt tapahtumat päivittyvät seuraavana yönä näkyviin Kouvola.fi-sivuille.

Ohjeet tapahtuman lisäämiseen

Tapahtumanlisääjän ohje [pdf, 713 KB] Tapahtuman muokkausohje [pdf, 530 KB]

Voit ilmoittaa tapahtuman joko anonyyminä kirjautumatta palveluun tai rekisteröityneenä käyttäjänä. Mikäli haluat muokata tapahtumaa myöhemmin, rekisteröidy palveluun. Kirjautumatta et voi enää muokata tapahtumaa.

HUOM! Jätä kieliversiokentät tyhjiksi ja ruksaa "Ei" julkaisu-kohtaan, jos aiot syöttää tapahtuman vain suomeksi. Jos haluat tehdä tapahtumasta kieliversion, täytä kaikki kyseisen kielen kentät. Muista, englanninkieliselle sivulle tietysti englanninkielistä tekstiä ja venäjänkieliselle venäjänkielistä tekstiä.

Nimi: Anna tapahtumallesi kuvaava nimi
Tapahtumapaikka: Tapahtumapaikan nimi

Julkaistu: Julkaise heti tai tallenna julkaisematta. Kyllä = Julkaise heti, Ei = Tallenna julkaisematta. Voit rekisteröityneenä käyttäjänä esim. julkaista ensin ainoastaan tapahtuman suomenkieliselle sivulle ja tulla myöhemmin täyttämään myös muut kieliversiot ja julkaista ne siis myöhemmin.

Tapahtuman kuvaus: Kirjoita tapahtumalle kuvausteksti, joka kertoo kävijälle kiinnostavan ja tarpeellisen tiedon tapahtumasta.

Hinta: Mikäli tapahtuma on maksullinen syötä tähän tapahtuman hinta numeroina.

• Tapahtuma on ilmainen
• Tapahtuma on esteetön
• Tapahtuma on ikärajaton

- Tee valinta tarvittaessa

Linkki myynti-, varaus- tai ilmoittautumissivulle: syötä tähän url-linkki mahdolliselle ilmoittautumissivulle.

Linkin painikkeeseen tuleva teksti: kirjoita tähän teksti painikkeelle, joka vie joko lipunmyynti-sivulle, ilmoittautumis-sivulle tai varaus-sivulle (muista kieliversiot) esim. "Ilmoittaudu!"

Kategoriat: valitse yksi tai useampi kategoria, joihin tapahtuma erityisesti liittyy. (Verkkosivuilla suositeltu kuvan koko on alle 1 Mt, mieluiten vain pari sataa kilotavua.) Tapahtuman pääkuvaksi tulevan kuvan optimaalinen koko on 700 x 400 px. Huomaa, että sivusto zoomaa automaattisesti isomman kuvan keskialueelle, kun kuva pienentyy tapahtumakorttikuvaan.

Matkailualueet: Valitse tapahtumapaikan alue

Tapahtumat tulevat nävyviin viiveellä Kouvola.fi ja Nuortenkouvola.fi -sivustoilla. Kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä.
- Kouvolan seudun matkailutapahtumat www.visitkouvola.fi –sivustolla
- Kouvolan tapahtumat näkyvät www.kouvola.fi ja www.nuortenkouvola.fi -sivuilla

Kohderyhmät: Valitse tapahtuman kohderyhmä tai jätä tyhjäksi, jos tapahtuma soveltuu kaikille.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme