+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kymsote tiedottaa: e-lasku- ja suoramaksusopimusten muutos

20.12.2018

E-lasku- ja suoramaksusopimukset on uusittava Kymsoten aloittaessa toimintansa 1.1.2019.

Kymenlaaksolaisten kuntien (Kotka, Kouvola, Hamina, Pyhtää, Miehikkälä-Virolahti) sosiaali- ja terveyspalvelut ja nykyinen kuntayhtymä Carea yhdistyvät 1.1.2019 alkaen uudeksi Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymäksi - Kymsoteksi.
Kuntien ja Carean voimassa olevat e-lasku- ja suoramaksusopimukset, jotka liittyvät sosiaali- ja terveyspalveluihin, pitää uusia Kymsotelle.

E-laskusopimus uusitaan verkkopankissa ja suoramaksusopimus pankissa. Sopimus voidaan uusia, kun ensimmäinen lasku Kymsotelta saapuu. Kymsoten laskulta tarvitaan laskun viitenumero sopimuksen avaamiseksi.

Tämä muutos ei koske kunnille jääviä palveluita ja niiden e-lasku- ja suoramaksusopimuksia.

Kymsoten laskuja ei voi maksaa kuntien palvelupisteissä

Kuntien palvelupisteissä ei enää 1.1.2019 oteta vastaan käteismaksuja Kymsoten laskuista.
Myöskään Haminan terveysasemalla ei oteta käteismaksuja vastaan 1.1.2019 jälkeen.

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote aloittaa toimintansa 1.1.2019. Kymsote järjestää ja tuottaa kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut Haminan, Kotkan, Kouvolan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden asukkaille.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme