+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Pohjois-Kymen Hengitysyhdistys palkitsi Ikäaseman kunniakirjalla

24.5.2016

Pohjois-Kymen Hengitysyhdistys palkitsi pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Kouvolan Ikäaseman Hyvä Henki -palkinnolla tunnustukseksi ja kiitokseksi aktiivisesta tuesta ja toiminnasta hengitysterveyden edistämiseksi.

Ikäasemalla on järjestetty suosittuja teemapäiviä kuten astmapäivä, lisäaikaa liikunnalle päivä sekä uniapneapäivä, joissa Hengitysyhdistys on päässyt kertomaan hengityssairauksista ja niiden hoidosta. Yhdistys on ollut mukana myös ideoimassa Ikäaseman toimintaa vuosittaisessa suunnittelupäivässä. Meillä on aikalailla sama kohderyhmä ja yhteisiä intressejä, toteaa Ikäaseman palveluohjaaja Toni Puuronen.

Lisäksi Ikäaseman kuntosalilla toimii Happi-liikunta ryhmämme ja olimme mukana myös Ikäaseman 6 minuutin kävelytestissä, kertoo Pohjois-Kymen Hengitysyhdistyksen puheenjohtaja Jarmo Kakkori. Hyvin sujunutta yhteistyötä on tarkoitus jatkaa myös tulevaisuudessa.

Palkinto luovutettiin Ikäasemalla tiistaina 24.5. Hyvä henki -palkinnoilla 75-vuotista toimintaansa juhlistava Hengitysliitto kiittää pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitaan. Jäsenyhdistykset luovuttavat palkintoja eri puolilla Suomea, lisäksi Hengitysliitto jakaa valtakunnallisia Hyvä henki -palkintoja toukokuun lopulla.

Toni_Puuronen_palkinto Hyvä henki -palkinnon vastaanotti Ikäaseman palveluohjaaja Toni Puuronen.


Lisätietoja:
Ikäasema
Palveluohjaaja, Toni Puuronen
puh. 020 615 8594

Pohjois-Kymen Hengitysyhdistys
Jarmo Kakkori puheenjohtaja
044-3120653
www.hengitysyhdistys.fi/pohjoiskymi