+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

 

Kouvolassa saa päihdehuollon avopalveluja kahdelta tuottajalta

25.5.2018
Kaupunki ohjaa uudet asiakkaat Addiktum Oy:n vastaanotolle, mutta A-klinikan hoidossa olevat potilaat saavat halutessaan jatkaa nykyistä hoitosuhdettaan.
 

Ratkaisuja PoKSin lääkäripulaan haetaan eri tavoin

24.5.2018
Carea sulki Pohjois-Kymen sairaalan kaksi osastoa viime viikolla lääkäripulan vuoksi. Kouvolan kaupunki ja Carea selvittävät keinoja tilanteen korjaamiseksi. Tavoitteena on, että PoKSin osastot toimivat tavanomaiseen tapaan viimeistään elokuussa.
 

Carean yhtymäkokous perusti uuden sote-kuntayhtymän toimitusjohtajan ja ylimmän johdon virat ja toimet

24.5.2018
Toimitusjohtajan haku alkaa torstaina 24.5. ja tavoitteena on, että yhtymäkokous valitsee uuden toimitusjohtajan 12.6.
 

Hyvä nuori, hae kesätöitä! Duunia tarjolla

24.5.2018
Tarjolla on 172 kahden viikon mittaista kesätyöpestiä, mutta hakijoita vasta 161. Paikkoja on tarjolla erityisesti Valkealassa, Hillosensalmella, Tirvalla sekä Lapinjärven ja Elimäen rajalla.

Kouvola-asukastiedotuslehti ilmestyy ke 16.5.

16.5.2018
Kouvola-tiedotuslehti 2/2018 ilmestyy ja jaetaan kotitalouksiin 16.5.2018. Lehti antaa asukkaille monipuolisen tietopaketin Kouvolan ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sisältö on jo luettavissa verkkojulkaisuna kaupungin kotisivuilla.
 

Onks tää normaalia? -chat palvelee nuoria huolissa ja murheissa

14.5.2018
Lapsi tai nuori voi täyttää osoitteessa https://normaali.fi/kouvola/ huolitestin ja halutessaan myös jutella tilanteestaan chatissa luotettavan kouvolalaisen aikuisen kanssa chatin aukioloaikoina. Tarvittaessa nuorelle kerrotaan, minne muualle kannattaa olla yhteydessä.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme