+
-+ Tulosta

Kartanontien ja Peltokujan päivätoimintayksiköt

Kartanontien ja Peltokujan päivätoimintayksiköissä järjestetään päivätoimintaa erityishuolto- ja sosiaalihuoltolain piiriin kuuluville henkilöille.

Päivätoiminnan lähtökohtana ovat kehitysvammaisen nuoren tai akuisen yksilölliset tiedot, taidot ja kokemukset. Päivätoimintaan kuuluu kodin ulkopuolella järjestettyä itsenäisessä elämässä selviytymistä. Päivätoiminnan avulla voidaan myös edistää sosiaalista vuorovaikutusta, joka parantaa elämän laatua.

Kartanontien päivätoiminta sijaitsee Elimäellä, kävelymatkan päässä Elimäen kirkolta. Peltokujan päivätoiminta sijaitsee Inkeroisten keskustassa. Päivätoimintana järjestetään mm. vuorovaikutustaitojen ja jokapäiväisen elämäntaitojen harjoittelua, luovaa toimintaa, ulkoilua sekä muuta liikuntaa, yksinkertaisia työtehtäviä ja virkistystoimintaa.

Kartanontiellä on oma myymälä, samassa tilassa päivätoiminnan kanssa. Peltokujan päivätoiminnan asiakkaiden tekemiä tuotteita on myynnissä työkeskus Vapriikissa (Junkkarintie 9, Anjala).

Yhteystiedot

Kartanontien päivätoimintayksikkö
Kartanontie 2 A
47200 Elimäki

Sijainti kartalla

Ohjaaja, päivätoiminta
Sanna Kettula
puh. 020 615 7266

Ohjaaja, päivätoiminta
Mariia Tirva
puh. 020 615 6728

- - - - -
Peltokujan päivätoimintayksikkö
Peltokuja 8 B
46900 Inkeroinen

Sijainti kartalla

Ohjaaja, päivätoiminta
Sari Räikkönen
puh. 020 615 4598

Ohjaaja, päivätoiminta
Anu Salonen
puh. 020 615 8686

Ohjaaja, päivätoiminta
Mia Suurkuukka
puh. 020 615 7658

- - - - -

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme