+
-+ Tulosta

Työllistymisen edistäminen

Työllistymisen edistäminen tukee pitkään työtä hakeneiden kuntalaisten työllistymistä, kuntouttaa ja aktivoi asiakasta räätälöityjen palvelupolkujen turvin. Tavoitteena on löytää asiakkaalle pysyvä ja positiivinen ratkaisu joko työpaikan, koulutuksen tai muun säännöllisen toiminnan parissa.

Työllistymisen edistäminen pyrkii parantamaan asiakkaiden työ- ja toimintakykyä, osaamista ja työmarkkinavalmiuksia. Asiakkaiden tukena työskentelevät työnetsijät/yrityskoordinaattorit, työvalmentajat, kuntouttavan työtoiminnan ohjaajat, päivä- ja työtoiminnan ohjaajat, palveluohjaajat, sosiaalityöntekijät ja TE-hallinnon asiantuntijat.

Työllistymisen edistäminen tukee pitkään työtä hakeneiden työnhakijoiden työllistymistä yhteistyössä kaupungin muiden palveluyksiköiden, Kaakkois-Suomen TE-toimiston, sidosryhmä- ja työnantajakumppaneiden sekä lukuisien projektien ja hankkeiden kanssa.

Yhteystiedot

Työllistymisen edistäminen

Palveluvastaava
Niina Holm-Richardson
puh. 020 615 8257

Kymenlaakson TYP-verkosto
TYP-verkoston johtaja
Lisa Forss
puh. 020 615 8714

Työtoiminta
Työtoiminnan johtaja
Pertti Rinkinen
puh. 020 615 7773

Päivätoiminta
Päivätoiminnan esimies
Hanna Jokivuori
puh. 020 615 6647

Palkkatuettu työ
Työvoimasuunnittelija
Juha Mäkelä
puh. 020 615 7149

OTE Nuorten työpajat
Työpajajohtaja
Sanna Taimisto
puh. 020 615 8821

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme