+
-+ Tulosta

Terveystarkastukset työttömille

Työttömien terveystarkastuksilla pyritään parantamaan ja ylläpitämään asiakkaan hyvinvointia, terveyttä sekä työ- ja toimintakykyä.

Työttömäksi jääneillä tai toistuvasti lyhytaikaisissa työsuhteissa olevilla on mahdollisuus hakeutua maksuttomaan terveystarkastukseen. Terveystarkastusten tavoitteena on edistää työttömien terveydentilaa, hyvinvointia sekä työ- ja toimintakykyä.

Terveystarkastuksen sisältö

  • terveydentilaa koskevia perustutkimuksia mm. perusverikokeet, verenpaine
  • terveystottumusten kartoitus
  • ohjaus ja tuki terveyshaittojen ehkäisyssä
  • rokotustietojen päivitys

Tarvittaessa asiakas ohjataan lisätutkimuksiin terveysaseman aluesairaanhoitajan tai lääkärin vastaanotolle tai muun terveydenhuollon piiriin.

Aloite terveystarkastukseen ohjaamisesta voi tulla esim. työttömille palveluja tarjoavilta tahoilta tai kunnan sosiaalitoimesta.

Ajan terveystarkastukseen voi varata terveydenhoitajalta myös ilman lähettä (ks. sivun oikean reunan kohta Yhteystiedot). Sivun oikean reunan kohdasta Liitetiedostot löytyy terveystarkastuksen esitiedot -lomake [pdf, 53 KB], joka tulisi olla mukana täytettynä tarkastukseen tultaessa.

Yhteystiedot

Terveyden edistäminen
Hallituskatu 7 A (3. krs)
45100 Kouvola

Terveydenhoitaja
Teija Kejonen

puh. 020 615 4678

Terveydenhoitaja
Tuija Munne

puh. 020 615 1350

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme