+
-+ Tulosta

Kouvolan terveyskeskussairaala

Kouvolan terveyskeskussairaala on osa Kouvolan Ratamo-sairaalapalveluita. Terveyskeskussairaalan lyhytaikaisen sairaalahoidon tehtävänä on tarjota sairaanhoitoa, kuntoutusta ja saattohoitoa. Potilaat tulevat osastoille erikoissairaanhoidosta, muista hoitolaitoksista tai kotoa. Lyhytaikaishoidolla tarkoitetaan perusterveydenhuollossa toteutettavaa lyhytkestoista hoitojaksoa, jonka päätyttyä potilas kotiutuu omaan kotiinsa itsenäisesti, tarvittaessa kotiapujen turvin tai siirtyy toiseen hoitolaitokseen. Saattohoidon tavoitteena on arvokas kuolema. Sairaalassa on 3 osastoa, joissa on yhteensä 67 potilaspaikkaa.

Vierailuaika ja tiedonvälitys

Vierailuaika osastoilla on klo 11-19 tai sopimuksen mukaan.

Potilasta koskevia tietoja luovutetaan ainoastaan potilaan suostumuksella.Tietoja luovutetaan ensisijaisesti vain lähiomaiselle, jonka toivotaan tiedottavan omaisensa voinnista muille omaisille ja läheisille.

Jos henkilökunta ei vastaa puhelimeen, tällöin osastolla on kiirettä. Yrittäkää hetken kuluttua uudestaan.

Kouvolan kaupungin puhelinvaihde 020 615 11 on avoinna ma-pe klo 8-16. Muina aikoina yhteydenotot tulee tehdä suoraan toimintayksiköihin.

Potilaan henkilökohtaiset tavarat

Terveyskeskussairaala ei vastaa potilaan henkilökohtaisista tavaroista, arvoesineistä ja rahoista. Osastot eivät ota rahaa säilytykseen.


Liitetiedostot

Tulokasopas uudelle lääkärille [pdf, 599 KB]

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme