+
-+ Tulosta

Vastaa kyselyyn !
Kysymme asiakkaiden mielipidettä Jaalan ja Mäyränkorven neuvoloiden yhdistymisestä Kuusankosken perhekeskukseen. Kerro mielipiteesi tästä.

Äitiysneuvola

Raskaudenajan, synnytysten ja synnytyksen jälkeisessä hoidossa tavoitteena on äidin, syntyvän lapsen ja koko perheen terveys ja hyvinvointi. Perhettä tuetaan vanhemmuuteen kasvussa ja vuorovaikutuksessa. Äitiysneuvolan henkilökunta tekee läheistä yhteistyötä keskussairaalan äitiyspoliklinikan kanssa.

Äitiysneuvoloiden yhteystiedot

Lastenneuvola

Ensisijaisena tavoitteena on jokaisen lapsen mahdollisimman suotuisan kehityksen, terveyden ja hyvinvoinnin turvaaminen. Neuvolassa seurataan ja tuetaan lapsen fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista sekä tunne-elämän kehitystä. Lasten rokotussuojaa ylläpidetään antamalla rokotusohjelman mukaiset rokotukset. Keskeistä toiminnassa on asiakaslähtöisyys, perhekeskeisyys ja yksilöllisyys.

Lastenneuvoloiden yhteystiedot

Tiesitkö, että voit varata ajan 2-6-vuotiaan lapsesi ikäkausitarkastuksiin myös eKouvola-palvelusta > Terveyspalvelut > Ajanvaraus.

Ehkäisyneuvola

Ehkäisyneuvonnan tarkoituksena on ohjata ja tukea seksuaaliterveyteen liittyvissä asioissa. Tarkoituksena on löytää yksilölle tai parille tarkoituksenmukainen ehkäisy. Tavoitteena on vähentää ei-toivottujen raskauksien määrää.

Ehkäisyneuvoloiden yhteystiedot

Hattu Kehitysneuvola

Kehitysneuvola Hattu on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, kun lapsen kehityksessä on tavallista enemmän haastetta.

Katso lisää Hattu Kehitysneuvolasta täältä.

Ehkäisevä perhetyö

Ennaltaehkäisevä perhetyöntekijä tukee perhettä mm. perheen omien voimavarojen vahvistamisessa arkielämän hallinnassa sekä muutos- ja kriisitilanteissa.
Lisätietoja saa äitiys- ja lastenneuvoloiden terveydenhoitajilta.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme