+
-+ Tulosta

Lääkinnällinen kuntoutuksen ostopalvelut

Lääkinnällisen kuntoutuksen toimistossa asiakasta ohjataan erilaisissa yksilöllisten apuvälineiden tai ostopalveluterapioiden hakemiseen liittyvissä asioissa.

Hakemus perusteluineen ja lausuntoineen toimitetaan lääkinnällisen kuntoutuksen toimistoon fysioterapeutti Miia Paijalle, joka esittelee hakemuksen kuntoutustyöryhmälle tai kuntoutuksesta vastaavalle lääkärille. Kuntoutustyöryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa.

Kuntoutustyöryhmän päätös perustuu aina terveydenhuollon ammattilaisen tekemään lähetteeseen tai sovittuihin käytöntöihin. Lääkinnällisen kuntoutuksen päätökset tehdään lähetteen, mahdollisten liitteiden sekä asiakkaan sairaskertomustietojen perusteella. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että lähetteistä ja terapiapalautteista ilmenevät asiakkaan terveydentilaa koskevat oleelliset seikat. Puutteellisia lähetteitä ei oteta käsiteltäviksi, vaan ne palautetaan takaisin lähettävälle taholle täydentämistä varten.

Päätöksistä ilmoitetaan aina kirjallisesti asiakkaalle.

Yhteystiedot

Yhteydenotot vain puhelimitse tai sähköpostitse:

Lääkinnällisen kuntoutuksen toimisto
Tapiontie 4
45160 Kouvola

Puhelinaika
ma-pe klo 8-12

Fysioterapeutti
Miia Paija
puh. 020 615 7970

Sähköposti:
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme