+
-+ Tulosta

Itseilmoittautuminen

Keltakankaan, Kuusankosken sekä Valkealan terveysasemilla on käytössä itseilmoittautuminen. Helppokäyttöinen automaatti nopeuttaa ja helpottaa ilmoittautumista, tuo palveluja nykyaikaiselle tasolle ja vapauttaa henkilökuntaa muihin tehtäviin lähemmäs potilasta.

Keltakankaan, Katajaharjun sekä Valkealan terveysasemilla voit ilmoittautua automaatilla kaikille terveysaseman lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanotolle.
Itseilmoittautumisautomaatilla ei voi ilmoittautua laboratorioon.

Itseilmoittautuminen
Ilmoittautumisautomaatti sijaitsee heti ulko-oven välittömässä läheisyydessä.
Alussa sinulla on mahdollisuus saada myös henkilökohtaista palvelua klo 8.00–15.00, mikäli ilmoittautuminen automaatilla aiheuttaa kysymyksiä tai henkilötiedoissa on epäselvyyksiä.Jos automaatin käyttö ei ole mahdollista, ilmoittaudutaan terveysaseman toimistossa.
Ilmoittautumisen jälkeen sinun odotetaan siirtyvän opastusta seuraamalla suoraan odotustilaan, johon vastaanottoaika on varattu.

Voit ilmoittautua

• Kela-kortilla
• henkilökortilla tai
• omalla henkilötunnuksella.

Näytä Kela-kortin tai henkilökortin viivakoodia automaatin valonsäteelle tai syötä henkilötunnuksesi. Toimi tämän jälkeen ilmoittautumisautomaatin näytössä annettujen ohjeiden mukaan. Näin ilmoittautuminen on tehty ja tieto saapumisestasi tallentuu potilastietojärjestelmään.

Ilmoittautumisen jälkeen siirrytään opastusta seuraamalla suoraan odotustilaan, johon vastaanottoaika on varattu.


Automaatilla tarkistat myös omia tietojasi

Itseilmoittautumisen yhteydessä voit tarkistaa yhteystietosi. Mahdollista osoitetietojen muutosta varten on otettava yhteys henkilökuntaan mutta puhelinnumeron voit tarvittaessa muuttaa itse. Tieto puhelinnumeron muutoksesta siirtyy automaattisesti potilastietojärjestelmään.


Automaateilla ei voi varata vastaanottoaikoja
Itseilmoittautumisautomaatit eivät vaikuta normaaliin ajanvaraukseen. Ajat lääkäreille, sairaanhoitajille ja hammashoitolaan ja muihin terveysasemilla sijaitseviin palveluihin varataan entiseen tapaan joko soittamalla ajanvarausnumeroihin tai asioimalla terveysaseman toimistossa.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme