+
-+ Tulosta

Terveyden edistäminen

Kouvolan kaupungin terveyden edistämisen perustehtävänä on asukkaiden tukeminen huolehtimaan omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan voimavarojensa mukaisesti.

Toiminnan painopisteenä ovat ennaltaehkäisevät palvelut ja yhteisöllisyyden vahvistaminen. Terveyden edistämisen moniammatillinen osaaminen on keskitetty samaan yksikköön.

Terveyden edistämisen palveluihin kuuluvat

Palveluita tuotetaan yhteistyössä järjestöjen ja seurojen kanssa.

Elintapaohjauksella pyritään vaikuttamaan yksilön valintoihin hänen voimavarojensa, elinolosuhteiden, ympäristön ja kulttuurin antamien virikkeiden ja mahdollisuuksien puitteissa.

Lue lisää

Hyvinvointipiste - ilman ajanvarausta

Kouvolan keskustassa, kauppakeskus Valtarissa sijaitsevasta Hyvinvointipisteestä saat matalan kynnyksen palveluja ilman ajanvarausta.

Hyvinvointityön onnistumistarinat

Kaupunki tekee hyvinvointivalmennusta myös netissä. Ensimmäinen ryhmä toteutui keväällä 2018 ja toinen alkoi syksyllä. Lue alta onnitusmistarinoita ja kokemuksia kurssilta.

Aija Kola – Movendoksesta puhtiä elämänmuutokseen

Tuohikottilainen Aija Kola osallistui helmi-toukokuussa järjestettyyn ensimmäiseen Movendos-verkkovalmennusryhmään. Kola on saamaansa hyvinvointivalmennukseen tyytyväinen.

Lue lisääYhteystiedot

Terveyden edistäminen

Palvelupäällikkö (vs.)
Tarja Alamattila
020 615 7483

Terveyden edistämisen koordinaattori
Sanna Koste
puh. 020 615 8046

Liikuntakoordinaattori
Marika Peltonen
puh.020 615 8436

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme