+
-+ Tulosta

Sähköiset palvelut

1. Tekstiviestimuistutus muistuttaa vastaanottoajastasi noin kahta päivää aikaisemmin. Muistutuksen saaminen edellyttää, että olet antanut ajantasaisen matkapuhelinnumerosi suun terveydenhuollon tietoon. Ilmoita myös mikäli et halua muistutusta.

Puhelimeen tuleva viesti on muotoa: 'Muistutus hammashoitoajasta: Matti Meikäläinen, Kouvolan terveysaseman hammashoitolassa, 5.6.2012 klo 12.30. Tervetuloa.' Muistutukseen ei voi vastata. Varatuista rtg-kuvausajoista ei tule muistutusta.

Muistutuksen tulematta jääminen ei poista asiakkaan vastuuta huolehtia varatulle hoitoajalle saapumisesta tai sen perumisesta. Muistutus voi jäädä tulematta tietojärjestelmästä tai puhelinoperaattorista johtuvista syistä. Perumattomasta käyttämättömästä hoitoajasta peritään maksu.

2. Ajan siirtäminen tai peruminen tekstiviestillä. Tekstiviestipalvelu on maksuton.

1. Aloita viesti sanalla KSH ja kirjoita sen jälkeen nimesi, peruutusviestisi (varattu aika, hoitola).

2. Ilmoita viestissä haluatko uuden ajan tekstiviestinä puhelimeesi myöhemmin.

3. Lähetä viesti numeroon 045 7396 0005. Saat kuittauksen paluuviestinä.

Esim: KSH Matti Meikäläinen siirrän aikani 24.4.2012 klo 12.00 Korian hammashoitola ja haluan uuden ajan.

3. Ajan siirtäminen tai peruminen internetissä www.kouvolanseudunhammas.fi Suun terveydenhuollon keskitetty ajanvaraus puh. 020 615 1008 klo 8-9 särkypäivystys ja saman päivän aikojen peruutukset, kiireettömät ajanvaraukset ja tiedustelut klo 9-15.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme