+
-+ Tulosta

Tuetulla asumisella tarkoitetaan asumisen tukemista sosiaaliohjauksella ja muilla sosiaalipalveluilla. Ohjaajan tuella pyritään ehkäisemään sosiaali- ja terveydenhuollon laitos- ja asumispalveluiden tai muiden erityispalveluiden tarvetta.

Tuettua asumista järjestetään henkilöille, jotka tarvitsevat tukea itsenäiseen asumiseen tai itsenäiseen asumiseen siirtymisessä. Asiakaskuntaan kuuluvat diagnoosista huolimatta kaikki erityistä tukea tarvitsevat henkilöt.

Työ on tavoitteellista. Tavoitteena on, että erilaisista rajoituksista huolimatta asiakas pystyy selviytymään mahdollisimman itsenäisesti ja omatoimisesti arkielämään liittyvissä toimissaan ja asiakkaan päiviin saadaan sellaista toimintaa ja sisältöä, mitkä ehkäisevät syrjäytymistä, tukevat päihteettömyyttä ja vahvistavat asiakkaan luottamusta omaan pärjäämiseen. Työmenetelmänä on sanallinen ohjaus, neuvonta ja tuki, jotta asiakkaan suoriutuminen olisi mahdollisimman omatoimista.

Asiakkaat tulevat tuettuun asumiseen aikuisväestön sosiaalipalvelujen OVI-tiimin (Ohjaus, Vastaanotto, Informointi) kautta.

Yhteystiedot

Työntekijöiden toimipiste
Prikaatintie 9
45100 Kouvola

Tuetun asumisen esimies
Sari Rämä
puh. 020 615 8663

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme