+
-+ Tulosta

Harjoittelupaikan varaaminen

Harjoittelupaikan varaaminen


Harjoittelupaikkojen varaaminen tapahtuu tällä hetkellä ammattikorkeakouluopiskelijoiden osalta Jobstep.net varausjärjestelmän kautta. Varausjärjestelmä vaihtuu ensi vuoden aikana Jobiili- järjestelmäksi. Harjoitteluun liittyvissä kysymyksissä kannattaa ottaa yhteyttä Pohjois-Kymen sairaalan opiskelijakoordinaattoriin. Hän huolehtii harjoittelupaikkailmoituksista ja -varauksista.

Mikäli et opiskele ammattikorkeakoulussa, harjoittelupaikkasi varaamisesta huolehtii yleensä opettajasi. Hän ottaa yhteyttä opiskelijakoordinaattoriin ja esittää
harjoittelupaikkapyynnön. Pyyntö tulee esittää kirjallisena, kuten esimerkiksi
sähköpostitse.

Harjoittelu edellyttää opiskelijakohtaisesti harjoittelujaksosta sopimisen lisäksi voimassa olevaa harjoittelu-/koulutuskäyttösopimusta oppilaitoksen ja Kouvolan kaupungin hallintojen välillä.

Opiskelijat saavat harjoittelujakson ajaksi omat Effica-tunnukset. Otathan 2-3 viikkoa ennen harjoittelujaksosi alkua yhteyttä opiskelijakoordinaattori@kouvola.fi Effica-tunnusten tilaamista/päivittämistä varten. Ilmoita sähköpostiviestissäsi, mihin yksikköön olet menossa harjoitteluun, harjoittelujaksosi kesto päivämäärinä sekä henkilöturvatunnuksesi alkuosa. Lähetä henkilöturvatunnuksesi loppuosa toisessa, erillisessä viestissä (tietosuojan vuoksi).

Harjoittelujakson peruminen

Harjoittelujakso tulee perua hyvissä ajoin, mikäli varaamasi harjoittelujakso ei toteudukaan jostain syystä.

Jos peruutettavan harjoittelujakson alkuun on yli viikko, ammattikorkeakouluopiskelijana sinun tulee perua varaus joko itse Jobstep.net varausjärjestelmästä (jos varausta ei ole vahvistettu) tai pyytää opettajaa peruuttamaan varaus sieltä (jos varaus vahvistettu). Kun kyseessä on muun kuin ammattikorkea-kouluopiskelijan harjoittelujakso, opettaja tai opiskelija ilmoittaa peruutuksesta opiskelijakoordinaattorille, joka ilmoittaa peruutuksen harjoitteluyksikköön.

Jos peruutettavan harjoittelujakson alkuun on alle viikko, tulee sinun tai opettajasi ilmoittaa harjoittelujakson peruuntuminen puhelimitse ensisijaisesti harjoitteluyksikön opiskelijavastaavalle tai osastonhoitajalle. Tämän lisäksi ei-ammattikorkeakoulu-opiskelijan harjoittelujakson peruuntumisesta tulee ilmoittaa myös opiskelija-koordinaattorille ja ammattikorkeakouluopiskelijan tulee pyytää opettajaansa poistamaan kyseinen harjoittelupaikkavaraus välittömästi Jobstep.net -varausjärjestelmästä.

Yhteystiedot


Opiskelijakoordinaattorit
Suvi Kallio ja Suvi Lemström
puh. 020 615 6909

Osoite
Sairaalankuja 6
45750 Sairaalamäki

Sähköposti
opiskelijakoordinaattori(at)kouvola.fi