+
-+ Tulosta

Perhekeskus

Perhekeskus on lapsiperheiden paikka, jossa palvelut ja yhteinen tekeminen kohtaavat. Palvelua tuottavat 1.1.2019 alkaen yhdessä Kouvolan kaupunki ja Kymsote-kuntayhtymä. Apua ja tukea saa myös Kymenlaakson uudesta sähköisestä perhekeskuksesta: www.kymenlaaksonperhekeskus.fi

Perhekeskustoiminta tarjoaa perheen tarvitseman palvelukokonaisuuden yhden katon alta. Keltakankaan ja Korian perhekeskukset ovat avoinna pääasiallisesti ma-pe klo 8-16. Osassa perhekeskuksen palveluja on mahdollista asioida myös iltaisin.

Alla olevien linkkien kautta löydät tarkemmat kuvaukset ja yhteystiedot erilaisista perhekeskuksella tarjottavissa lapsiperhepalveluista. Yhteydenottopyynnöt ja ajanvaraukset tehdään suoraan eri toimijoiden numeroihin.

Perheiden tarvitsee siirtyä entistä vähemmän paikasta ja palvelusta toiseen työntekijöiden liikkuessa asiakkaan luo heidän oman alueensa perhekeskukseen.

Yhteystiedot:

Keltakankaan perhekeskus
Keltakankaantie 8
46860 Keltakangas

Sijainti kartalla

Korian perhekeskus
Kyminasemantie 10 B 5
45610 Koria

Sijainti kartalla

Yhteystiedot:

Perhekeskustoiminnan koordinaattori Suvi Vallenius, puh. 020 615 4981, suvi.vallenius(at)kymsote.fi

Keltakankaantie 8 A
46860 Keltakangas


Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme