+
-+ Tulosta

Palveluseteli ikääntyneiden palveluissa

Palveluseteli lisää asiakkaan valinnan mahdollisuuksia ja on yksi tapa järjestää palveluja. Kunta päättää palvelusetelin käyttöönotosta, sen laajuudesta ja arvosta.

Sääntökirjat

Kouvolan kaupunki on laatinut sääntökirjat niiden palveluiden osalta, joissa palveluseteli on käytössä. Sääntökirjassa asetetaan hyväksymiskriteerit palvelusetelipalveluntuottajille, määritellään palvelusetelillä hankittavan palvelun sisältö ja laatuvaatimukset sekä määritellään osapuolten vastuut ja velvollisuudet.

Päätöksen palvelusetelin saannista

tekee kaupungin viranhaltija. Päätöksen saatuaan asiakas valitsee kaupungin hyväksymistä palvelusetelituottajista sen palveluntuottajan jolta palvelun ostaa. Palvelusetelillä toteutettavan palvelun osapuolina ovat palveluntuottaja ja asiakas. Palvelusetelillä toteutettavassa palvelussa kaupunki sitoutuu maksamaan enintään palvelusetelin arvon verran palveluntuottajalle. Asiakas maksaa palveluntuottajan hinnan ja palvelusetelin arvon välisen erotuksen suoraan palveluntuottajalle.

Palvelusetelituottajaksi hakeutuminen

tapahtuu sähköisen palveluseteli- ja ostopalvelu (PSOP) järjestelmän kautta www.parastapalvelua.fi

Ikääntyneiden palvelussa palveluseteli on käytössä

  • kotihoidossa
  • omaishoidossa
  • palveluasumisessa
  • tehostetussa palveluasumisessa

Yhteystiedot

Asiakkuuspäällikkö
Mervi Takala
puh. 020 615 8256

etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme