+
-+ Tulosta

Ohjeita palveluntuottajalle (Kymsote)

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymä (Kymsote) aloittaa toimintansa 1.1.2019. Kuntayhtymä ottaa käyttöönsä sähköisen Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmän (PSOP). Portaali löytyy osoitteesta www.parastapalvelua.fi.

Nykyisiltä Kouvolaan hyväksytyiltä palveluseteli- ja ostopalvelutuottajilta edellytetään, että tuottajat tekevät uuden hakemuksen kuntayhtymän PSOP-järjestelmään. Palveluntuottajat toimivat Kouvolan palveluntuottajina vuoden 2018 loppuun asti ja vuoden viimeinen eli joulukuun tilitys maksetaan Kouvolan kaupungilta palveluntuottajille tammikuussa 2019.

Palveluntuottajat hyväksytään Kymsoten palvelusetelipalvelun tuottajiksi hakeutumisen jälkeen, mikäli palveluntuottajat täyttävät palvelukohtaiset hyväksymiskriteerit. Järjestäjä velvoittaa, että palveluntuottajat noudattavat sääntökirjan määräyksiä.

Sivun oikeassa reunassa olevasta kohdasta Liitetiedostot löytyvät palveluntuottajan hakeutumista koskeva ohje ja Seloste käsittelytoimista -lomake, joka palveluntuottajan tulee liittää PSOP-järjestelmään.

Palveluntuottajan tulee huomioida, että kaikki vaadittavat tiedot ovat täytetty oikein ja järjestelmään on lisätty ajantasaiset järjestäjän vaatimat liiteasiakirjat ennen hakemuksen lähettämistä hyväksyttäväksi. Tämä edesauttaa hakeutumisprosessin etenemistä ja muutos pystytään toteuttamaan suunnitellussa aikataulussa ilman keskeytyksiä.

Teknistä tukea PSOP-järjestelmään hakeutumiseen voi pyytää osoitteesta kymsote.psop(at)kouvola.fi tai puh. 020 615 4811.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme