+
-+ Tulosta

Ohjeita asiakkaalle

Palveluntuottajien hakeminen ja vertailu

Palveluntuottajia voi vertailla osoitteessa https://parastapalvelua.fi kirjautumatta palveluun.

Asiakas, jolle on myönnetty palveluseteli parasta palvelua.fi-järjestelmän kautta, voi kirjautua järjestelmään omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kirjautuneena käyttäjänä asiakas voi katsoa järjestelmästä omia tietojaan, myönnettyjä palveluseteleitään ja vertailla palveluntuottajia oman palvelusetelin arvoihin perustuvilla tiedoilla.

Palveluntuottajan valinta ja palvelusetelin käyttäminen

Asiakas, asiakkaan omainen tai muu puolesta-asioija ottavat yhteyttä haluamaansa kunnan hyväksymään palveluntuottajaan. Asiakas ja palveluntuottaja tekevät keskinäisen sopimuksen, johon kirjoitetaan sovitut asiat ja oikeudet sekä velvollisuudet. Sopimus kuuluu kuluttajasuojalain piiriin.

Palveluntuottaja kirjaa antamansa palvelun parasta palvelua.fi-järjestelmään. Asiakas voi seurata tapahtumakirjauksia kirjautuneena käyttäjänä järjestelmässä ja antaa saamastaan palvelusta palautetta sekä arvioida palveluntuottajaa järjestelmän mielipidekyselyn välityksellä.

Kaupunki tilittää palveluntuottajalle kuukausittain tapahtumiin perustuvat palveluseteliostot palvelusetelien arvon osalta. Asiakkaalta palveluntuottaja laskuttaa palvelusetelin arvon ylittävät kustannukset eli asiakkaan omavastuuosuuden. Asiakas voi halutessaan ostaa palveluntuottajalta lisäpalveluita, jotka asiakas maksaa kokonaan itse.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme