+
-+ Tulosta

Kouvolan kaupungin iäkkäiden palveluissa on käytössä yhden numeron palvelupuhelin iäkkäille ja heidän omaisilleen. Tavoitteena on ohjata ikääntyneitä tai heidän omaisiaan paremmin palvelujen pariin, kun huoli voinnista herää.

Neuvontaa, ohjausta ja palvelutarpeen arviointia yhdestä numerosta

IkäJelpin numerosta saa neuvontaa, ohjausta ja apua tilanteissa, joissa ikäihmiselle itselleen tai hänen omaiselleen/läheiselleen herää huoli kotona pärjäämisestä. IkäJelppi on ensimmäinen kontakti, kun tarvitaan tietoja ikääntyneiden palveluista tai tukea kotona asumiseen.

IkäJelpin numeroon vastaa sosiaali- ja terveysalan ammattilainen. Puhelimessa tehtävän tilannearvion mukaan annetaan välitöntä apua, ohjataan tarvetta vastaavaan palvelun piiriin tai varataan aika palvelutarpeen arviointikäyntiä varten. Yhteistyötahot voivat olla yhteydessä IkäJelppiin tarvitessaan lisätietoa ikääntyneiden palveluista ja niiden järjestämisestä.

Yhteystiedot

IkäJelppi
puh. 020 615 5140
ma-pe klo 8-16

Kehittämisvastaava
Sirkku Kallio
puh. 020 615 6435

Asiakkuuspäällikkö
Mervi Takala
puh. 020 615 8256

etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme