+
-+ Tulosta

Asumispalveluohjaus

Asumispalveluohjauksen tehtävänä on vanhusten tarkoitustenmukainen hoivapaikkojen järjestely. Asumispalveluohjaajat vastaavat kaupungin omien asumispalveluyksiköiden sekä yksityisten tehostetun palveluasumisen asukkaiden pitkäaikaiseen hoitoon sijoittamisesta.

Asumispalveluyksiköt ovat tarkoitettu henkilöille, jotka eivät pärjää omassa kodissa kotihoidon ja tukipalveluiden turvin. Hakemuksen asumispalveluihin täyttää kotihoito tai palveluohjaajat.

Asiakkaan tai omaisen on oltava tietoinen hakemuksen teosta ja antaa suostumus häntä koskevien tietojen käyttämiseen tässä toiminnassa. Pyrkimyksenä on toteuttaa asiakkaan toive hoitopaikan sijainnin suhteen, mutta kiireellisissä tapauksissa tämä ei aina ole mahdollista.

Perusteet, joilla asiakkaat valitaan eri asumispalveluyksiköihin:

  • hakemus, jossa arvio hoidon tarpeesta (SAS)

  • toimintakykyarvio (RAVA)

  • muistitesti (MMSE)

Asumispalveluohjaaja lähettää jonoon ottamisesta tai hakemuksen hylkäämisestä päätöksen asiakkaalle kahden viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta.Yhteystiedot

ASUMISPALVELUOHJAAJAT

Kouvolan keskusta, Kausala
Niina Laitinen
puh. 020 615 4391

Anjala, Inkeroinen, Myllykoski, Sippola, Valkeala
Tiina Manninen
puh. 020 615 4392

Jaala, Kuusankoski ja kotikuntalain mukaiset muuttajat
Anu Nakari
puh. 020 615 4677

Elimäki, Koria ja palvelu-
asumisen palveluseteli-
asiakkaat

Teija Krohns
puh. 020 615 4972


Lisää yhteystietoja

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme