+
-+ Tulosta

Ikääntyvälle

Ikäihmisten neuvonnan ja ohjauksen tietopankki on avattu!

Kymenlaaksolaisille ikäihmisille, heidän omaisilleen sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille tarkoitetut nettisivut on avattu osoitteessa www.kymenlaaksonopastin.fi. Lue lisää tästä.

IkäJelppi

Soita palvelupuhelin IkäJelppiin, jos huoli omasta tai läheisesi voinnista herää!

IkäJelppi puh. 020 615 5140

ma-pe klo 8-16

Neuvontaa, ohjausta ja palvelutarpeen arviointia yhdestä numerosta

IkäJelpin numeroon vastaa sosiaali- ja terveysalan ammattilainen. Puhelimessa tehtävän tilannearvion mukaan annetaan välitöntä apua, ohjataan tarvetta vastaavaan palvelun piiriin tai varataan aika palvelutarpeen arviointikäyntiä varten.
Yhteistyötahot voivat olla yhteydessä IkäJelppiin tarvitessaan lisätietoa ikääntyneiden palveluista ja niiden järjestämisestä.

Palvelutarpeen arviointi

Palvelutarpeen arvioinnilla varmistetaan, että apu kohdentuu henkilön tarpeen mukaisesti ja oikea-aikaisesti. Arviointi tehdään pääsääntöisesti henkilön luona kotikäynnillä, mutta kevyempi palvelutarpeen arviointi voidaan tehdä myös puhelimitse. Palvelutarpeen arvioinnin tekee aina sosiaali- ja terveysalan ammattilainen.

Iäkkäiden palvelut jaetaan pääsääntöisesti kolmeen alueeseen, joilla toimii omat palveluohjaajat:

Eteläinen alue
Keskinen alue
Pohjoinen alue
Anjala, Elimäki, Inkeroinen, Myllykoski, Sippola, Kaipiainen, Saaramaa, Enäjärvi Kouvola keskusta, Kouvolankylä (Alakylä ja Mäkikylä), Koria
Jaala, Kuusankoski, Valkeala, Kuivala, Utti, Tirva, AitomäkiKouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme