+
-+ Tulosta

Ikääntyvälle

Ikäihmisten neuvonnan ja ohjauksen tietopankki

Kymenlaaksolaisille ikäihmisille, heidän omaisilleen sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille tarkoitetut nettisivut on opastavat palvelujen äärelle osoitteessa www.kymenlaaksonopastin.fi.

Asiakas- ja palveluohjaus

Soita , jos huoli omasta tai läheisesi voinnista herää!

Palveluohjaus puh. 020 615 5140

ma-pe klo 8-16

Neuvontaa, ohjausta ja palvelutarpeen arviointia yhdestä numerosta

Palveluohjausnumerossa vastaa sosiaali- ja terveysalan ammattilainen. Puhelimessa tehtävän tilannearvion mukaan annetaan välitöntä apua, ohjataan tarvetta vastaavaan palvelun piiriin tai varataan aika palvelutarpeen arviointikäyntiä varten.
Myös yhteistyötahot voivat olla yhteydessä palveluohjaukseen tarvitessaan lisätietoa ikääntyneiden palveluista ja niiden järjestämisestä.

Palvelutarpeen arviointi

Palvelutarpeen arvioinnilla varmistetaan, että apu kohdentuu henkilön tarpeen mukaisesti ja oikea-aikaisesti. Arviointi tehdään pääsääntöisesti henkilön luona kotikäynnillä, mutta kevyempi palvelutarpeen arviointi voidaan tehdä myös puhelimitse. Palvelutarpeen arvioinnin tekee aina sosiaali- ja terveysalan ammattilainen.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme