+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Vuoden 2017 Valovoimainen vapaaehtoinen -palkinnon saavat Pelastusarmeijan vapaaehtoiset patavahdit

26.10.2017

Vuoden Valovoimainen vapaaehtoinen myönnetään tänä vuonna Peleastusarmeijan vapaaehtoisille patavahdeille. Palkinto annetaan tunnustuksena vapaaehtoistoiminnassa ansioituneelle taholle, joka on tehnyt Kouvolassa merkittävän vapaaehtoisteon tai -tekoja tai luonut kaupungille myönteistä julkisuuskuvaa.

Aikuisväestön lautakunta päätti 25.10.2017 kokouksessaan hyväksyä työryhmän esityksen ja myöntää vuoden 2017 Valovoimainen vapaaehtoinen -palkinnon Pelastusarmeijan vapaaehtoisille patavahdeille. Palkitsemisperusteiden mukaan vapaaehtoiset patavahdit toimivat pyyteettömästi antaen omastaan toisten hyväksi. Joulupatakeräys täytti viime vuonna 110 vuotta ja Kouvolassa kerätyillä joulupatakeräyksen tuotoilla autetaan kouvolalaisa talouksia jouluna ja ympäri vuoden. Vuonna 2016 avustettavia talouksia oli n. 500, joista 230 jouluna.

Määräaikaan mennessä tehtiin 26 palkintoehdotusta, jotka kohdistuivat 25 toimijaan.

Valovoimainen vapaaehtoinen palkinto luovutetaan marraskuun 7. päivänä Kuusankoskitalossa klo 18 alkavassa Valovoimainen vapaaehtoinen -palkintojuhlassa. Palkintona on kouvolalaiset taiteilijan Jouni Salosen teos Tie toiseen menneisyyteen II.

Juhlan ohjelma


Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme