+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

 

Eveliinan unelmien kesätyö

29.6.2018
Eveliina Simola on yksi Kouvolan kaupungilta tänä vuonna kesätyöpaikan saaneista nuorista. Eveliina pääsi osana unelmiensa kesäduunia myös Kääkin nahkoihin.

Varhaiskasvatukselle hyvät arviot huoltajilta

29.6.2018
Huoltajat antoivat jälleen hyvät arviot varhaiskasvatuksen palveluista toukokuussa 2018 tehdyssä kyselyssä.
 

”Sain saappaat jalkaan” – päiväkotien siirtymätilanteista ilon ja oppimisen paikkoja

28.6.2018
Kouvolan kaupunki osallistui huhtikuun lopussa päättyneeseen Kehittävä palaute varhaiskasvatuksessa -hankkeeseen. Siinä tutkittiin, mitä päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa päivän aikana tapahtuu, ja miten lapset tapahtumat kokevat. Hanke tuotti paljon tietoa varhaiskasvatuksen laadusta ja sisällöstä: yhtenä tuloksena oli, että Kouvolan varhaiskasvatuksessa ulkoillaan enemmän kuin hankekunnissa keskimäärin. Varhaiskasvatuksen henkilöstö tutustui hankkeessa tuotettuihin tutkimustuloksiin, ja nosti niiden pohjalta kehittämiskohteeksi lapsen kohtaamisen siirtymätilanteissa, esimerkiksi ulkoiluun tai ruokailuun valmistauduttaessa.
 

Vapaita paikkoja Lekis-kerhossa

26.6.2018
3–5-vuotiailla jälleen tarjolla kielikylpymahdollisuus. Ilmoittaudu pian!
 

Kehäkukkia, mehiläistietoutta ja ruokahävikin minimointia

18.6.2018
Kouvolasta osallistuu 12 päiväkotia kaupunkiviljelypilottiin. Lapset istuttavat ja hoitavat kasveja, mutta oppivat muutenkin paljon ympäristöstä ja kestävästä kehityksestä. Pilotti kestää lokakuun loppuun. Tavoitteena on, että kaupunkiviljely juurtuu osaksi varhaiskasvatuksen toimintaa.

Osallistu kyselyyn lapsen varhaiskasvatuksen järjestämisen vaihtoehdoista

8.6.2018
Hyvä vanhempi! Osallistu kyselyyn lapsen varhaiskasvatuksen järjestämisen vaihtoehdoista.
 

Kouvola palkkaa 12 uutta lastenhoitajaa

5.6.2018
Kaupunginhallitus päätti 4.6. kokouksessaan 12 uuden vakinaisen työsopimussuhteisen lastenhoitajan palkkaamisesta varhaiskasvatuksen varahenkilöstöön 1.8.2018 alkaen. Tarve lisähenkilöiden palkkaamiseen syntyi lastentarhanopettajien suunnitteluajan lisäämisestä ja säädetyistä muutoksista työajan käytössä.

Kuusankosken ulkoaltaalla polskitaan 11.6. alkaen

4.6.2018
Kuusankosken ulkoaltaan uintikausi aloitetaan maanantaina 11.6. avajaisilla klo 11-12. Allas on avoinna 11.8. saakka.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme