+
-+

Ajankohtaista

Luomu kutsuu lapsia kuumailmapalloseikkailuun – Leikkipaikat tuovat iloa ja eloa kehittyvään keskustaan

21.6.2017
Kävelykatu Manskin uudistuminen näkyy myös uudenlaisena tekemisenä lapsille.

Vapaita paikkoja Lekis-kerhossa

21.6.2017
Lekis-kerhossa lapsi tutustuu ruotsin kieleen pienessä ryhmässä laulun, leikin, kädentaitojen, pelien, teatterin ja retkien avulla.

Sähköinen tuloselvitys käyttöön varhaiskasvatuksessa

19.6.2017
Kouvolan varhaiskasvatuksen asiakasperheille on avautunut mahdollisuus sähköisen tuloselvityksen tekoon eKouvola -palvelussa. Tuloselvitys vaikuttaa perheen asiakasmaksuihin tai palvelusetelin arvoon.

Päiväkoti Smilessa vielä avoimia paikkoja

19.6.2017
Päiväkoti Smilessa on vielä avoimia päivähoitopaikkoja 2 - 6 -vuotiaille lapsille.

Kouvola mukaan Kehittävä palaute varhaiskasvatuksessa -hankkeeseen

15.6.2017
Varhaiskasvatus maksaa Suomessa 3 miljardia euroa vuodessa, mutta resurssien ja tulosten välisistä yhteyksistä on olemassa yllättävän vähän tietoa. Kouvolan kaupungin varhaiskasvatus osallistuu syksyllä 2016 käynnistyneeseen hankkeeseen, jonka tavoitteena on kehittää toimintaa havainnoimalla näitä yhteyksiä.

Perhevapaalta työelämään

12.6.2017
Oletko perhevapaalla? Onko työhönpaluu tai työpaikan etsiminen ajankohtaista? Perhevapaalta työelämään palaaville tarjotaan mahdollisuutta osallistua vertaisryhmätoimintaan, jolla tuetaan siirtymän ylittämistä vahvistamalla valmistautuneisuutta työhön paluuseen. Työn ja perheen yhteensovittamiseen toiminnassa hyödynnetään Työterveyslaitoksen kehittämää Työuran uurtaja® -ryhmämenetelmää.

Ilmianna vinksahtanut liikennemerkki tai kerro palautteesi Kouvolan kaupungin palvelusta - mobiilipalaute tekee palautteen antamisen helpoksi

1.6.2017
Ohi ovat ajat, jolloin palautteen antaminen kaupungille tarkoitti monimutkaisen paperilomakkeen täyttämistä tai istumista kotona tietokoneen ääressä. Nyt palautetta on mahdollista antaa missä vain mobiilisovelluksen avulla.