+
-+ Tulosta

Ohje sähköiseen päivähoitohakuun ja esiopetuksen ilmoittautumiseen

Palvelu toimii mobiilivarmenteella tai Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Aktian, POP pankin ja Säästöpankin verkkopankkitunnuksilla. Palveluun kirjaudutaan lapsen huoltajan verkkopankkitunnuksilla.

Lomakkeessa on kysymyskohtaiset täyttöohjeet, mutta tarvitset lisäksi seuraavia tietoja, jotta hakemuksen tekeminen onnistuu:

Lapsen tiedot

Ohjelma tuo huoltajaksi verkkopankkitunnuksen haltijan. Jokaisesta lapsesta täytetään oma lomake. Jos lapsi tarvitsee maksuttoman esiopetuksen (4h/pv) lisäksi päivähoitoa, niin sitä tulee hakea erillisellä päivähoitohakemuksella. Jokainen haku vaatii uuden kirjautumisen sähköiseen palveluun.

Varhaiskasvatusalueet

  • Pohjoinen alue (Jaala, Kuusankoski, Valkeala)
  • Keskinen alue (Koria, keskusta, Utti ja Kaipiainen)
  • Eteläinen alue (Anjala, Elimäki, Inkeroinen, Myllykoski, Sippola ja Ummeljoki)

Hoidon tarve

  • Toivottu hoidon alkamispäivä on päivämäärä jolloin hoidon toivotaan alkavan. Jos ette vielä tiedä hoidon tarkkaa alkamispäivää, laittakaa mahdollinen alkamispäivä. Jos hoidontarpeen alkamispäivä muuttuu, ottakaa yhteyttä alueenne päivähoitopaikkakoordinaattoriin.
  • Hoitopäivien lukumäärä/kuukausi ilmoitetaan kohdassa 7. Lisäselvitykset.
  • Vuorohoidon tarpeesta annetaan tiedot kohdassa 7. Lisäselvitykset. Ilmoittakaa mahdollisimman tarkasti vuorohoidon tarve, lauantaihoidon tarve ja hoitoaika, sunnuntaihoidon tarve ja hoitoaika sekä yöhoidon tarve ja arvioitu öiden lukumäärä/kuukausi.

Lisäselvitykset

  • Tässä kohdassa ilmoitetaan mm. vuorohoidon tarve ja hoitopäivien lukumäärä/kuukausi.

Hakemus kannattaa tulostaa tai tallentaa ennen sen lähettämistä.

Mikäli hakemuksen lähettämisessä tulee virheilmoitus, olkaa hyvä ja ilmoittakaa siitä sähköpostilla phhakemus(at)kouvola.fi. Hakemuksen lähettämisen jälkeen sitä ei voi enää korjata. Jos huomaat hakemuksessa virheitä tai haluat peruuttaa hakemuksen, ota yhteys alueesi päivähoitopaikkakoordinaattoriin, jolta voit myös tiedustella sähköisen hakemuksen käsittelytilanteesta.