+
-+ Tulosta

Kasvun ja oppimisen tuki

Erityisvarhaiskasvatuksen tavoitteena on tukea lapsia, joiden kehityksessä lapsen vanhemmat, varhaiskasvatuksen henkilökunta tai muut asiantuntijat ovat huolissaan. Tarkoituksena on turvata lapselle laadukas kuntouttava varhaiskasvatus, tukea lapsen myönteistä kehitystä ja huomioida lapsen yksilölliset tarpeet.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Varhaiskasvatuksn erityisopettaja toimii lasten, lasten huoltajien ja päivähoidon ammattilaisten sekä lasten ja perheiden kanssa työskentelevien muiden ammattilaisten kanssa. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja on erityisvarhaiskasvatuksen asiantuntija.

Varhaiskasvatuksen kuraattori

Työn tavoitteena on lapsen hyvinvoinnin ja myönteisen kehityksen tukeminen. Kuraattorin työote on ennaltaehkäisevää ja yhteistöllisyyttä tukevaa. Tarkoituksena on etsiä lapselle sopivat tukimuodot psykososiaalisen huolen ilmetessä. Varhaiskasvatuksen kuraattori työskentelee yhteistyössä vanhempien, varhaiskasvatuksen henkilökunnan ja muiden lapsen verkostoon kuuluvien kanssa. Yhteistyöllä pyritään lisäämään lapsen ja perheen sekä työntekijöiden voimavaroja ja löytämään myönteisiä ratkaisuja.

Yhteystiedot

Palvelualueen esimies Terttu Hänninen
puh. 020 615 7207
terttu.hanninen(at)kouvola.fi

Varhaiskasvatuksen kuraattori
Kirsi Ollikainen
puh. 020 615 1381
kirsi.r.ollikainen(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme