+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Tykkimäen huvipuisto on yksi Euroopan parhaimmista

12.7.2018

Kouvolan Tykkimäen huvipuisto listattiin Euroopan 5. parhaaksi perheille Shopalike-sivuston huvipuistovertailussa.

Tykkimäen huvipuiston jummijammi

Tykkimäen huvipuisto arvioitiin Euroopan 5. parhaaksi huvipuistoksi perheille Shopalike-sivuston vertailussa. Sijoitukseen vaikuttivat rannekkeiden hinta 4 hengen perheelle, yöpymismahdollisuus ja kohteiden määrä. Myös Aquapark-vesipuisto huvipuiston yhteydessä vaikutti myönteiseen arvioon. ShopAlike.fi on ostossivusto, joka kokoaa eri verkkokauppojen tuotteet yhteen osoitteeseen.

Tykkimäen huvipuiston Idänpikajuna

Pieni somesurffaus Instagramin #tykkimäki-julkaisuissa kertoo myös perheiden viihtymisestä. Haulla löytää mm. seuraavia kommentteja:

  • Oli kyllä todella kiva yllätys!
  • Kivoja laitteita, siisti ja viihtyisä
  • laitevalikoima on runsas
  • paljon tekemistä ihan pienillekin

Moni Tykkimäki-päivitys paljastaa, että parhaimpia kokemuksia hurjien laitteiden lisäksi Tykkimäellä tarjoaa minimaatila. Siellä vietetään hauskanpidon lomassa rauhallisia hetkiä eläimiä sukien ja silitellen. Oman tunnelmansa luo huvipuistoa reunustava kangasmetsä, jonka siimeksessä voi vilvoitella. Korkeimmista laitteista taas avautuvat hienot näkymät ympäröivään seutuun.

Tykkimäen huvipuiston minimaatila

Tykkimäki on Suomen kolmanneksi suurin huvipuisto, jossa on lähes 40 laitetta ja peliä. Tarjolla on niin vauhdin hurmaa kuin rauhallisempaakin menoa perheen pienimmille. Huvilavetilla esiintyy huippuartisteja pitkin kesää. Huvipuisto sijaitsee 5 km:n päässä Kouvolan keskustasta. Ilmainen paikoitusalue on heti huvipuiston vieressä.

Tykkimäen huvipuiston

Kuvat ovat Tykkimäen huvipuiston pressikuvia.

Screensot shopalike.fi-vertailusta:

Euroopan parhaat huvipuistot -shopalike.fi heinäkuu 2018

Lue lisää:

www.tykkimaki.fi
www.visitkouvola.fi
Tykkimäen esittely VisitKouvola.fi -sivustolla

Katso Shopalike.fi:n vertailu.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme