+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Vastaa kyselyyn: Millainen on tulevaisuuden asema ja sen lähiseutu?

25.9.2017

Miltä tulevaisuuden asema näyttää ja tuntuu? Millaisella asemalla viihtyisit ja mitkä palvelut olisivat käteviä matkan varrella? Visioi villisti ja vastaa kyselyyn.

Kouvola on mukana valtakunnallisessa asemanseutujen kyselyssä, jonka tuloksia hyödynnetään kunkin kaupungin asemanseutujen parantamisessa. Kouvolassa kuntalaisten mielipiteitä halutaan kuulla Matkakeskuksen alueen kehittämiseksi.

Kouvolan matkakeskuksen kehittämisen tarkoituksena on tehdä alueesta nykyistä monipuolisempi, viihtyisämpi ja kaupunkikuvallisesti korkealuokkaisempi.

Laita visiointilasit päähän ja sukella kyselyyn: www.asemanseutu.fi/kysely
Vastausaikaa on 20.10. saakka.


Kouvolan asemanseutu muuttuu tulevaisuudessa merkittävästi, kun matkakeskussuunnitelmat toteutuvat. Nykyisen kaukoliikenteen bussiterminaalin ja pysäköintialueen paikalle on tulossa uusi laajennusosa, johon on suunniteltu tilat mm. monitoimiareenalle, toimistoille, hotellille sekä kaupallisille palveluille. Samassa yhteydessä on mahdollista myös alueen nykyisten rakennusten kehittäminen ja saneeraus. Matkakeskuksen kehittämisen yhteydessä rakennetaan lisäksi liityntäpysäköintialueet radan eteläpuolelle, sekä uusi linja-autoterminaali matkakeskuksen itäpuolelle.

Lisätiedot:
Kehitysjohtaja Petteri Portaankorva, puh. 020 615 1287, petteri.portaankorva(at)kouvola.fi

Auta kehittämään asemanseutuja -kyselyn tavoitteena on saada rakennusaineita monimuotoisten ja vähähiilisten asemanseutujen kehittämiseen. Sen avulla haetaan erityisesti eväitä uudentyyppisten liikkumisen, innovatiivisten palvelujen ja uuden liiketoiminnan kehittämiseen sekä näkökulmia asemanseutujen täydennysrakentamiseen. Kyselyn toteuttavat Helsingin seudun ympäristöpalvelut, Tekes, Liikennevirasto, Ympäristöministeriö sekä MAL-verkosto.


Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme