+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Tykkimäen huvipuisto on yksi Euroopan parhaimmista

12.7.2018
Kouvolan Tykkimäen huvipuisto listattiin Euroopan 5. parhaaksi perheille Shopalike-sivuston huvipuistovertailussa.

Uintipaikkoja koirille Kouvolassa

6.7.2018
Kuumina kesäpäivinä kaupungille tulee yhteydenottoja lemmikkikoirien uimapaikasta. Koirille soveltuvia uimapaikkoja ovat Käyrälammen koira-aitaus sekä kaupungin venelaiturirannat, joiden yhteydessä ei ole yleistä uimarantaa.

Lapinsalmen riippusillan korvaavat venekuljetukset käynnistyvät Repoveden kansallispuistossa

6.7.2018
Seikkailuviikari-vene liikennöi Lapinsalmen parkkipaikan laiturin ja Lapinsalmen taukopaikan välillä vilkkaimman lomasesongin aikana 7.7.–12.8.2018 ja 1–2.9.2018 päivittäin kello 10–18. Vesistön yli pääsee kaikkina vuorokauden aikoina myös omin käsivoimin toimivalla Ketunlossilla.
 

Repovedelle järjestetään korvaavaa venekuljetusta rikkoutuneen riippusillan tilalle - Riippusillan rikkoutumisen syyt tutkitaan

4.7.2018
Metsähallitus, Kouvolan kaupunki ja Mäntyharjun kunta järjestävät pikaisesti venekuljetusjärjestelyn korvaamaan vaurioitunutta riippusiltaa Lapinsalmen yli. Selvitys palveluntarjoajasta on jo käynnissä, ja palvelu pyritään järjestämään mahdollisimman pian vilkkaimman lomakauden ajaksi.
 

Lapinsalmen riippusillan uusimisesta tehdään esiselvitys

2.7.2018
Metsähallitus teettää selvityksen Repoveden kansallispuistossa vaurioituneen Lapinsalmen riippusillan uusimisesta.
 

Kouvolaan ja Kotkaan kaupunkipyöriä kesäksi

2.7.2018
Kaupunkipyörät saapuvat Kymenlaaksoon heinäkuussa. KaaKau Oy toteuttaa kaupunkipyöräkokeilun Kouvolassa ja Kotkassa yhteensä 70 pyörän voimin.
 

Lapinsalmen riippusilta Repovedellä on suljettu - suosi muita sisääntuloja kansallispuistoon

1.7.2018
Lapinsalmen riippusilta Repoveden kansallispuistossa on käyttökiellossa. Lähellä sijaitseva Ketunlossi on toiminnassa, mutta voi ruuhkautua. Kansallispuistoon mennessä kannattaakin toistaiseksi suosia Saarijärven ja Tervajärven sisääntuloja.
 

Pappikallion kuntoradan peruskorjaus alkoi 18.06.2018

21.6.2018
Remonttiin menevät niin valaistus kuin radan pinta ja kuivatuskin. Rata pyritään leventämään kauttaaltaan 4,5-metriseksi.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme