+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

 

Hyvä nuori, hae kesätöitä! Duunia tarjolla

24.5.2018
Tarjolla on 172 kahden viikon mittaista kesätyöpestiä, mutta hakijoita vasta 161. Paikkoja on tarjolla erityisesti Valkealassa, Hillosensalmella, Tirvalla sekä Lapinjärven ja Elimäen rajalla.

Kesän tapahtumalehti julkaistu

23.5.2018
Kouvolan kesä 2018 -tapahtumalehti ilmestyy keskiviikkona 23.5. ja se jaetaan kaikkiin kotitalouksiin. Kaupungin tapahtumalehti kokoaa kesän riennot ajalta 25.5.2018–16.9.2018 tuttuun tapaan teemoittain ja lisäksi osa menovinkeistä on nostettu esiin juttujen muodossa.

School´s Out lähettää nuoret kesälomille

21.5.2018
Ensimmäistä kertaa järjestettävässä ilmaisessa, ikärajattomassa ja "humalattoman" hauskassa koulunpäättäjäistapahtumassa lauantaina 2.6.2018 Kouvolan Yhteiskoulun pihalla lavalle nousee Another Hot Spring, Mansesteri, Bess, Arttu Lindeman ja Abreu sekä Putouksesta tuttu Ansa Kynttilä. Nuorille tarjotaan turvallinen koulunpäättäjäisjuhla ilman päihteitä.

KPL ja Kouvolan kaupunki kannustavat liikkumaan fillarilla matsiin 18.5.

16.5.2018
Fillarilla Matsiin! on Kouvolan kaupungin ja KPL:n yhteinen tempaus, joka järjestetään KPL–JoMa pelin yhteydessä perjantaina 18.5.2018 klo 18.00. Tempauksen tarkoituksena on aktivoida ja kannustaa kouvolalaisia saapumaan pyörällä peliin. Tempauksen taustalla on tavoite laajemminkin aktivoida ja kannustaa polkupyörällä liikkumiseen.
 

Onks tää normaalia? -chat palvelee nuoria huolissa ja murheissa

14.5.2018
Lapsi tai nuori voi täyttää osoitteessa https://normaali.fi/kouvola/ huolitestin ja halutessaan myös jutella tilanteestaan chatissa luotettavan kouvolalaisen aikuisen kanssa chatin aukioloaikoina. Tarvittaessa nuorelle kerrotaan, minne muualle kannattaa olla yhteydessä.

Nuorten kesä 2018

7.5.2018
Nuorisopalvelut järjestää paljon leirejä, pajoja ja tapahtumia kesällä. Ilmoittaudu mukaan!
 

Kouvolassa monipuolista perusopetusta – kaupunginjohtaja tutustui Steinerkouluun

27.4.2018
Kouvolan peruskoulut tarjoavat vaihtoehtoja perinteisen perusopetuksen rinnalle. Musiikki- ja liikuntaluokkien lisäksi tarjolla on opetusta erilaisin painotuksin. Lisäksi Kouvolassa voi opiskella ruotsinkielisellä ala-asteella tai Steinerkoulussa. Kaupunginjohtaja Marita Toikka tutustui Steinerkouluun huhtikuussa.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme