+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Tule testaamaan kuntosi!

3.1.2019
Tiistaina 8.1.2019 Kouvolan jäähallilla Lumonilla järjestetään kaikille avoin kuntotestaustapahtuma. Osa testeistä on maksullisia ja osa maksuttomia. Testejä löytyy moneen lähtöön.

Uudenvuoden vastaanotto 31.12.

31.12.2018
Kouvolan kaupungin virallinen uudenvuoden vastaanotto järjestetään 31.12. sekä Kuusankoskella että Kouvolan keskustassa.
 

Sarkolan koulu väistötiloihin pika-aikataululla

20.12.2018
Nykyiset tilat eivät enää täytä turvallisen oppimisympäristön vaatimuksia. Todennäköisin vaihtoehto väistötilaksi on Tornionmäen koulu.

Perhevapaalta työelämään

19.12.2018
Oletko perhevapaalla? Onko työhönpaluu tai työpaikan etsiminen ajankohtaista? Perhevapaalta työelämään palaaville tarjotaan mahdollisuutta osallistua vertaisryhmätoimintaan, jolla tuetaan siirtymän ylittämistä vahvistamalla valmistautuneisuutta työhön paluuseen. Työn ja perheen yhteensovittamiseen toiminnassa hyödynnetään Työterveyslaitoksen kehittämää Työuran uurtaja® -ryhmämenetelmää.

Nuorten talosta tulee NuPa NuortenPaikka

13.12.2018
Kouvolan kaupungin nuorisopalveluiden uusi toimipiste Kouvolan keskustassa saa nimekseen NuPa NuortenPaikka. Kouvolalaiset nuoret äänestivät kaksivaiheisessa nimikilpailussa nimestä eri nuorisopalveluiden työmuodoissa, KOUahead-messuilla ja monikanavaisesti.

Kouvola-kaverit Manskilla torstaina 13.12.

11.12.2018
Lähtisitkö johonkin tapahtumaan yhdessä Kouvola-kaverin kanssa? Tule Manskille juttelemaan ja tutustumaan toimintaan!
 

Koulusuunnitelmien takarajaksi esitetään elokuuta

5.12.2018
Lasten ja nuorten lautakunta käsittelee seuraavassa kokouksessaan sitä, millä kokoonpanolla ja aikataululla perusopetuksen kehittämisen jatkovalmistelu tehdään.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme