+
-+ Tulosta

Yhdistysten media

NIMIKILPAILUN YLIVOIMAINEN VOITTAJA ON KAIKU!

Kansalaiset ovat puhuneet. Kouvolaan perustettavan median nimi on Kaiku.
Nimeä ehdotti Marjatta Pasanen, jonka Kouvolan Lakritsi palkitsee runsaalla tuotekassilla. Kiitos ja onnittelut, Marjatta!
Lisäksi arvomme kaikkien nimeä ehdottaneiden ja ehdotuksia äänestäneiden joukosta viisi henkilöä, jotka tullaan palkitsemaan myös Kouvolan Lakritsin tuotteilla.
Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Kaikumedian ensimmäinen tiedotus/infotilaisuus pidetään torstaina, 7.9 alkaen klo 16 Kouvolan pääkirjaston auditoriossa.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan kuulemaan, mistä tässä mediassa on kyse ja mikä tärkeintä, miten pääset mukaan tekemään omaa mediaa Kouvolaan! Tilaisuuden päätteeksi tutustumme Mediamajan tiloihin ja toimintaan. Tilaisuudessa on kahvitarjoilua, jonka vuoksi pyydämme ystävällisesti ilmoittautumisia ennakkoon, tanja.rautavirta@pohjois-kymenkasvu.fi. Tilaisuus päättyy n. klo 17:30.

Media tuotetaan yhteistyössä Pohjois-Kymen Kasvu ry:n Uusi tapa toimia -hankkeen ja Kouvolan kaupungin yhteisöllisyyden edistämisen yksikön kanssa.

Uusi tapa toimia -hankkeesta voit lukea lisää osoitteesta:http://www.pohjois-kymenkasvu.fi/omat-hankkeet/uusi-tapa-toimia/
Tiedustelut Uusi tapa toimia -hankkeesta tai uudesta, perusteilla olevasta mediasta numerosta 040 590 5655
sähköpostitse: tanja.rautavirta@pohjois-kymenkasvu.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme