+
-+ Tulosta
ohjelmapankki

Ohjelmapankki

Tältä sivulta löydät yhdistysten, yhteisöjen ja yksityisten tarjoamia ohjelmia erilaisiin tilaisuuksiin.

_______________________________________________________________________

MUSIIKKI – laulajat, yhtyeet, bändit ja orkesterit

Erilaisia esiintyjiä: solistit, yhtyeet, orkesterit ja kuorot. Musiikkia klassisesta kansanmusiikkiin, poppiin ja rockiin!
POHJOIS-KYMEN MUSIIKKIOPISTO, Päivi Stenvall sähköposti: paivi.stenval@pkmo.fi
tai puh. 045 265 2503.


Opiskelijoista koostuva jazztrio. Ohjelmisto koostuu pääasiassa tunnetuista ja vähemmän tunnetuista jazzstandardeista sekä omasta tuotannosta. Pianistin, basistin ja rumpalin lisäksi kokoonpanoon kuuluu tarvittaessa myös laulaja, joten halutessasi voit tilata esimerkiksi vain pianistin ja laulajan tai jopa pelkän pianistin. Yhtyeen vahvuus onkin juuri sen joustavuus.
TRIO BRAVO, Eetu Hämäläinen, sähköposti: triobravofi@gmail.com tai puh. 040 582 7608. https://www.facebook.com/TrioBravoFI/?fref


"Oikeaa tanssimusiikkia oikeilla tempoilla jo yli 30 vuotta". Monipuolinen, pitkänlinjan tanssiorkesteri, joka jatkaa isojen tanssiorkestereiden perinnettä ja on erikoistunut käyttämään mahdollisimman täydellistä puhallinsektiota keikoillaan. Orkesteri vie tunnelmasta toiseen - lattareista jazzahtaviin tahteihin - päivän hittejä unohtamatta. Saatavilla erilaisin kokoonpanoin 9-henkisestä orkesterista pienempiinkin kokoonpanoihin. Valittavana useita solisteja.
TANSSIORKESTERI KANGASTUS, Esa Sjöblom, sähköposti: info@kangastus.info tai puh. 040 5835 221. www.kangastus.info - https://www.facebook.com/kangastustanssiorkesteri?ref


Laulattamista, tanssittamista ja karaokea
!
SENIORI RAMI JA PRO, Kouvolan seudun invalidit ry, Raimo Turpeinen,
sähköposti: inva.kouvola@pp.inet.fi tai puh. 0400 476 044.


Puhallinmusiikkia
(torvisoittoa) sota-ajan musiikista iskelmä- ja tanssimusiikkiin, myös hautajaisiin sopivaa surumusiikkia. Esiinnymme paljon vanhuksille ja olemme pitäneet myös lastenkonsertteja. Esiintymisiä pientä kulu- ja matkakorvausta vastaan, myös hyväntekeväisyysesiintymisiä.
PUHALLINORKESTERI WANHAT JÄÄKÄRIT RY, Tapio Forsström, sähköposti: tapio.forsstrom@gmail.com tai puh. 040 586 2704.


Lauluyhtye
Halla koostuu kolmesta persoonallisesta ja ammattitaitoisesta laulajasta sekä raikkaiden laulusovitusten kirjosta. Ohjelmistoon kuuluu kattavasti kappaleita eri musiikkityyleistä. Lauluyhtye hakee kappaleisiin erilaisia sävyjä ja soundeja sekä yllättäviäkin elementtejä. Jokainen esitys on mietitty kokonaisuus, joka koostuu laulusta, koreografiasta, esityksellisistä elementeistä sekä tarinan kaaresta.
LAULUYHTYE HALLA, Aleksi Vasko, sähköposti: lauluyhtyehalla@gmail.com
tai puh. 050 557 2959.


Vanhaa tanssimusiikkia ja ikivihreitä
vuosien takaa. Kokeneet ja ansioituneet harmonikan soittajat yhdessä viulistien ja komppiryhmän sekä laulajan kanssa tanssivat ja luovat hyvää tunnelmaa erilaisiin tilaisuuksiin. Google-haulla Pirttipelimannit voit kuulla soittonäytteitä ja nähdä pelimanniesittelyn.
PIRTTIPELIMANNIT, Heikki Hytti, sähköposti: heikkihytti@luukku.com; puh. 0400 757 224 tai Jouko Pasi, sähköposti: jouko@joukopasi.fi; tai puh. 040 723 6010.


Kouvolalainen sekakuoro, jonka ohjelmistossa on kuoromusiikkia viihteestä klassiseen. Laulajia kuorossa on 35.
KOUVOLAN LAULU, Tanja Varha sähköposti: tvarha@gmail.com tai puh. 044 976 1298.


Superkarismaattinen, pitkän linjan soulartisti James Brownin, Al Greenin ja Bobby Womackin hengessä. Hyvän mielen artistin voi buukata joko akustiselle keikalle tai suomalaisen bändin kanssa niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiin. Taatut bileet ja upean musiikin kyljessä vielä hauska stand up -henkinen setti eli todellista laatuviihdettä tarjolla.
CARLTON J. SMITH, www.facebook.com/CarltonJSmith/
Sähköposti: kirsi.rouhiainen@gmail.com, puh. 050 912 5412.


Vaskimusiikkia
nuoruuden innolla: nuorista ja lahjakkaista soittajista koottu vaskikvintetti, joka soittaa soittamisen ilosta. Kvintetti soittaa monipuolista musiikkia klassisesta viihdemusiikkiin, ja ottaa mielellään vastaan myös kappaletoiveita tilausten yhteydessä. Palkkiot ovat neuvottelukysymyksiä, mutta lähtökohtaisesti liikoja vaadita.
CRAZYBRASS, Iiro Palosara, sähköposti: iiro.palosara@elisanet.fi tai puh. 050 918 0880


"Puhallinmusiikkia vuodesta 1899"
Eri kokoisia kokoonpanoja ja sopivaa musiikkia erilaisiin tilaisuuksiin: Tanssimusiikkia, kevyttä salonkimusiikkia, klassista, big band -musiikkia, komeita marsseja sekä hengellistä musiikkiakin. Myös solistina aika ajoin toimivan Antti Viinikan kauniita lauluja.
Soittokunnan taiteellinen johtaja on Teuvo Haikonen (director musices).
KOUVOLAN SOITTOKUNTA, Arvi Maksimainen puh. 040-572 8146 tai Jaana Lehtilä puh. 041-703 1124, sähköposti: jaana1lehtila@gmail.com


Viihteellistä harmonikka- ja tanssimusiikkia sekä uutta, harmonikalle sävellettyä musiikkia. Tilauksesta myös pienemmillä kokoonpanoilla. Konsertteihin tai syntymäpäiville tanssimusiikin, modernin ja klassisen musiikin taitajia. Myös soolosoittajien yhteystietoja saatavilla. KUUSANKOSKEN HARMONIKANSOITTAJAT, Esa Leino, sähköposti: kuusankoski.hs@gmail.com tai puh. 040 771 0986


Musiikkiesityksiä sooloista salonkiorkesteriin. Musiikkigenreinä klassinen, kevyt klassinen, viihde ja folk. Kokoonpanona esim. sello, piano, kanteleet, kelttiharppu ja laulu.
JAALAN MUSIIKKI- JA MONITAIDEYHDISTYS RY, Marianne Uotila, sähköposti: marianne.uotila@gmail.com tai puh. 040 766 4974.


Puhallinmusiikkia
kaikelle kansalle! Musiikkityylejä laidasta laitaan, perinteisestä torvisoitosta ja tanssimusiikista pop-musiikin klassikoihin ja nykyiskelmiin. Järjestämme tarvittaessa myös solistit (sekä instrumentaali että laulu). Järjestämme tilauksesta myös luentoja puhallinmusiikkiin liittyvistä asioista. Esiinnymme kulukorvausta vastaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.
AHVION SOITTOKUNTA, Hanna Riihelä, sähköposti: ahvion.soittokunta@gmail.com tai puh. 050 340 9123.


Kouvolalaisista lukiolaisista koostuva rock-yhtye. Musiikkityyli ei rajoitu pelkkään rockiin, vaan voimme soittaa niin rauhallisempaa tai raskaampaakin musiikkia. Myös akustisesti soittaminen on bändimme vahvuus. Palkkioista sovitaan keikkakohtaisesti, mutta pidämme ne kohtuullisina. Musiikki on meille kaikkein tärkeintä!
ANOTHER HOT SPRING, Joonas Hasu, puh. 044 033 4743, sähköposti: joonash21@gmail.com. Matis Baudry, puh. 045 209 7007, sähköposti: matisb@gmail.com. www.facebook.com/anotherhotspring


Nelihenkinen, puoliakustinen yhtye, joka tarjoaa persoonallista soundia, sielukasta laulua, jatsahtavia sävyjä ja groovaavia rytmejä, joissa menneen ajan kaiut yhdistyvät tämän päivän virtauksiin.
JENNI SALO QUARTET, Jenni Salo, sähköposti: jenni.m.salo@gmail.com tai puh. 041 432 5146.


Bändi on toiminut eri kokoonpanoissa jo 60-luvulta lähtien. Lähinnä lainakappaleita soittanut yhtye on alkanut soittaa keikoillaan myös itse tekemiään kappaleita. Keikoilla bändi on käynyt aina kirkosta Finlandia-talolle saakka unohtamatta kevään 2018 Virtakiven saunan U-rock bändikisaa. Bändin setti kestää enintään noin 45 minuuttia. Katso linkin video Virtakiven Saunan konttibaarin keikalta ja mieti voisiko Kuusaan Bändi olla se yhtye, jota järjestämäsi tilaisuus tarvitsee https://youtu.be/A1dabnBhFeI?t=596 KUUSAAN BÄNDI, Herkko Huttunen ja Arto Porvari. sähköposti: kuusaan.mediat@gmail.com. Puh. 040 483 3177 ja 040 489 8710.


16-18 soittajan orkesteri, jonka ohjelmisto koostuu monipuolisesta ja kaiken kattavasta puhallinmusiikista. Esiintymiset kohtuullisin korvauksin sinitakeissa, mutta myös nahkapöksyissä ja töyhtöhatuissa sekä dirndl-mekoissa, jolloin ohjelmisto koostuu oktoberfest -tyyppisestä aidosta olut- ja sadonkorjuumusiikista.
ELIMÄEN PUHALLINORKESTERI / BEER BARREL BAND, Timo Markkanen, sähköposti markkanen.timo@pp.inet.fi tai puh. 040 5646 805
Helena Lehtola, sähköposti lelenahehtola@gmail.com tai puh. 050 4109 677.

______________________________________________________________________

MUSIIKKI - tanssi

Tanssiva ja laulava ryhmä. Valittavissa on kymmenen erilaiseen genreen sijoittuvaa tanssia (puvuin ja rekvisiitoin varustettuna) sekä lauluja tyylilajeista folk, klassinen, jazz, soul ja iskelmä. Ryhmän jäsenet koostuvat tanssin harrastajista sekä musiikin harrastajista ja ammattilaisista. TANSSIRYHMÄ COUGARS RY, sähköposti: tanssiryhmacougars@gmail.com.


Aikuisten tanhuryhmä, joka esittää perinteisiä tanhuja, piirileikkejä ja uudempia koreografioita. Pelimanniyhtye Karela, jossa on viisi pelimannia sekä lauluryhmä, esittää perinteisiä kansanlauluja sekä uudempaa tuotantoa mm. ryhmän jäsenten omia sävellyksiä. Ryhmät voivat esiintyä yhdessä tai erikseen, isommalla tai pienemmällä kokoonpanolla.
TANHUSEURA KASAREIKKA RY ja PELIMANNIYHTYE KARELA, Sirpa Jokisalo, sähköposti: sirpa.jokisalo@pp.inet.fi tai puh. 040 568 8051.

_____________________________________________________________________

TYÖPAJOJA, KURSSEJA, KOULUTUSTA JA LUENTOJA

Valokuvauskurssit
Lyhytkurssi valokuvaamiseen; ketä ja mitä saa kuvata? Säännöt ja lait. Kameran käsittely. Miten otan hyvän kuvan? Myös muita valokuvaukseen liittyviä kursseja, erilaisin teemoin ja sisällöin. Kysy tarjousta omalle ryhmällesi!
KOUVOLAN KAMERASEURA RY, sähköposti: info@kouvolankameraseura.net.


Elämyksellisiä kotikonsertteja, musiikki- ja taidetyöpajoja.
Tilaa ryhmällesi rentouttava päivä musiikin, soittamisen, laulun, yhdessäolon ja kahvihetken merkeissä Villa Concertossa. Suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri teille sopivan elämyspäiväkokonaisuuden. Päivä voi sisältää esim. konsertin, ohjatun pienkanteleen soittotyöpajan, yhteisen liikuntatuokion, lounaan tai vaikkapa rentouttavan konserttisisältöisen saunaillan.
VILLA CONCERTO - http://www.villaconcerto.net/. https://www.facebook.com/villaconcerto/?fref


Muistiaiheiset luennot, ohjausta ja neuvontaa.
Neuvontaa ja ohjausta muistiin liittyvissä asioissa, muistikahvilat ja muistiaiheiset asiantuntijaluennot. Aiheina esim. muistiterveyden edistäminen, milloin muistipulmiin tulisi kiinnittää huomiota, muistisairaan hyvä kohtaaminen, aivojumppa, TunteVa -toimintamalli muistisairaan ihmisen kohtaamisessa, liikunnasta terveyttä ja hyvinvointia, muisti ja uni, muistisairaan ihmisen ravitsemus, muistisairaan ihmisen hyvinvointitarpeet, muistisairas ihminen ja henkisyys, muisti ja kipu. KOUVOLAN SEUDUN MUISTI RY, Tarja Levonen,
sähköposti: toimisto(at)kouvolanseudunmuisti.fi; puh. 040 523 9697


Yrittäjyysluennot
AATU ITKONEN on nuori 17-vuotias Kouvolasta kotoisin oleva esiintyjä, joka tekee taikurin, juontajan sekä yrittäjyyspuhujan töitä. Itkonen on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea liki neljän vuoden ajan, aloittaen 13-vuotiaana. Myös tapahtumien juonnot ja taikashow. Tue nuorta yrittäjyyttä! Sähköposti: info@aatuitkonen.com. www.taikuriaatuitkonen.wix.com/magic


Terveyden edistämisen luennot, neuvontaa ja ryhmätoimintaa
Luentojen aiheena esim. valtimotaudin riskitekijät ja hoito, naisen sydän, terveyttä edistävä ruokavalio, elintavat ja terveys. Myös neuvontaa, ryhmätoimintaa tai kolesteroli- ja verenpainemittausta. KYMENLAAKSON SYDÄNPIIRI RY, Tarja Mänttäri, sähköposti: kymenlaakso@sydan.fi;


Miniroskis -työpajat
Yhteisöllinen työpaja sopii kaikille eskareista eläkeläisiin. Miniroskis on uuden elämän saanut diabeetikkojen testiliuskapurkki (tai muu tarkoitukseen sopiva pieni purkki), joka koristellaan omaa silmää miellyttäväksi vaikkapa lehdestä leikatulla kuvalla tai lempiaforismilla. Miniroskis kulkee mukana taskussa tai käsilaukussa, ja oikean roskiksen puuttuessa siihen voi sujauttaa pienet roskat, kuten purkat, karkkipaperit ja tupakantumpit. Työpajanpitäjät tuovat mukanaan miniroskisaihiot ja ainakin osan muista välineistä. Työpaja ei maksa mitään, eivätkä myöskään valmiit miniroskikset.
ROSKA PÄIVÄSSÄ -LIIKE, liikkeen kotisivut: http://roskapaivassa.net/
Kymenlaakson toimintaryhmän Facebooksivu: https://www.facebook.com/roskapaivassakymenlaakso/


Luentoja puhallinmusiikkiin liittyvistä asioista
Esiinnymme kulukorvausta vastaan. AHVION SOITTOKUNTA, Hanna Riihelä, sähköposti: ahvion.soittokunta(at)gmail.com tai puh. 050 340 9123.


Kouvola 1960, kun Kouvolasta tuli kaupunki -DVD-esitys ja Kouvolan Miljöö- ja Radiomuseon esittely
DVD-esityksen pituus on 35 minuuttia ja museoesittelyn pituus 10-15 minuuttia. Esitys voidaan pitää tilassa, jossa on mahdollista käyttää videotykkiä. Esityksestä ei aiheudu kustannuksia yhdistykselle.
KOUVOLAN MILJÖÖ- JA RADIOMUSEO, Kari Taskinen, sähköposti: kari.taskinen(at)pp4.inet.fi; puh. 040 540 3317.

______________________________________________________________________

JUONTAJAT

AATU ITKONEN on nuori 17-vuotias Kouvolasta kotoisin oleva esiintyjä, joka tekee taikurin, juontajan sekä yrittäjyyspuhujan töitä. Itkonen on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea liki neljän vuoden ajan, aloittaen 13-vuotiaana. Myös taikashow ja yrittäjyysluennot. Tue nuorta yrittäjyyttä! Sähköposti: info@aatuitkonen.com. www.taikuriaatuitkonen.wix.com/magic

______________________________________________________________________

LAPSET

Iloa ja elämyksiä eläimistä
Erilaisia eläimiä erilaisiin tapahtumiin! Kesäaikana eläimiä kuten, ankat, kanat, lampaat, vuohet, aasi, poni, hevonen, minipossut ja kanit. Talviaikaan ainakin poni ja aasi sekä hevosajelutusta tai ratsastusta. ILOA JA ELÄMYKSIÄ ELÄIMISTÄ, Salla Forsten ja Liisa Puhakka, sähköposti: iloajaelamyksiaelaimista@gmail.com;
Facebook-sivut: https://www.facebook.com/iloajaelamyksia


Lasten ohjelmaa. Lasten- ja koko perheen tapahtumat, kutsut, messut, syntymäpäivät, ulko- ja sisätapahtumat, talvi tai kesä. Soittoa, laulua, ilmapallokoiria ja paljon muuta mukavaa. PEPPI PITKÄTOSSU & PELLE KOMPPI ELÄINYSTÄVINEEN, Esa Sjöblom, sähköposti: info@rokkiruuna.info, puh. 040 5835 221. www.rokkiruuna.info
https://www.facebook.com/pelle.komppi

______________________________________________________________________

MUUTA VIIHTEELLISTÄ OHJELMAA

Naurujooga
Etsitpä ohjelmaa mihin tilaisuuteen tahansa, naurujooga on ohjelmanumero, johon kaikkien on helppo osallistua! Naurujooga yhdistää tietoisesti aloitettua naurua joogan syvähengitysharjoituksiin. Elementtejä ovat liike, leikkimielisyys, katsekontakti, hengitykset ja taputukset. Aluksi nauretaan siis harjoitusten muodossa, mutta aito nauru löytyy yleensä hyvinkin pian. Ohjelman kesto on sovittavissa 15 minuutin maistiaisesta aina 1 ½ h tehonauruihin! Kauttamme myös improvisaatiota, kysy lisää!
ILONVÄLÄYS, Jonna Saarela ja Mia Lindgren, sähköposti: info(at)ilonvalays.fi tai puh. 040 180 1178 / 040 835 5031.


Wanhanajan Miesvoimistelijat

Vanhojen herrasmiesäijien humoristinen voimisteluesitys jossa teemme erilaisia nimettyjä muodostelmia esim. hyppynaru, seisonta, pyramidi, polkupyörä. Katso Kotisivumme Moljanpoljat.fi sekä Facebookissa. Esiinnymme erilaisissa juhlatilaisuuksissa kuten syntymäpäivät, häät, pikkujoulut, yhdistysten tilaisuudet ja erilaisissa tapahtumissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää.
Kotkan Wanhanajan Miesvoimistelijat Möljän Pöljät ry
, Väinö Rehvonen,
sähköposti vaiski.r(a)nic.fi tai puh. 044 329 3554.


Taikashow
AATU ITKONEN on nuori 17-vuotias Kouvolasta kotoisin oleva esiintyjä, joka tekee taikurin, juontajan sekä yrittäjyyspuhujan töitä. Itkonen on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea liki neljän vuoden ajan, aloittaen 13-vuotiaana. Myös tapahtumien juonnot ja yrittäjyysluennot. Tue nuorta yrittäjyyttä! Sähköposti: info@aatuitkonen.com. www.taikuriaatuitkonen.wix.com/magic.

______________________________________________________________________

PALVELUT

Valokuvauspalvelut tapahtumissa, juhlissa ja erilaisissa tilaisuuksissa.
Näyttelyn pystytysapu; osittain tai kokonaan. Vuokraamme myös vaihtokehyksiä näyttelyihin ja tilaisuuksiin. KOUVOLAN KAMERASEURA RY, tiedustelut sähköposti: info@kouvolankameraseura.net.


Kolesteroli- ja/tai verenpainemittauksia
KYMENLAAKSON SYDÄNPIIRI RY, Tarja Mänttäri, sähköposti: kymenlaakso@sydan.fi

______________________________________________________________________

VUOKRATTAVA VÄLINEISTÖ JA KALUSTO

Vaihtokehyksiä
KOUVOLAN KAMERASEURA RY, tiedustelut sähköposti: info@kouvolankameraseura.net. www.kouvolankameraseura.net


Yhteisöpalvelut

Porukkatalo
Savonkatu 23
45100 Kouvola

Sähköposti
yhteisotyo(at)kouvola.fi


Onko sinulla, ryhmälläsi tai yhdistyksellänne tarjolla ohjelmaa?

Ilmoittaudu mukaan ohjelmapankkiin tästä.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme