+
-+ Tulosta

Ohjelmapankki

Tältä sivulta löydät yhdistysten, yhteisöjen ja yksityisten tarjoamia ohjelmia erilaisiin tilaisuuksiin.

_______________________________________________________________________

MUSIIKKIA JA TANSSIA

AHVION SOITTOKUNTA
Puhallinmusiikkia kaikelle kansalle! Musiikkityylejä laidasta laitaan, perinteisestä torvisoitosta ja tanssimusiikista popmusiikin klassikoihin ja nykyiskelmiin. Järjestämme tarvittaessa myös solistit (sekä instrumentaali että laulu). Järjestämme tilauksesta myös luentoja puhallinmusiikkiin liittyvistä asioista. Esiinnymme kulukorvausta vastaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.
Ahvion soittokunta / Hanna Riihelä,
ahvion.soittokunta(at)gmail.com tai puh. 050 340 9123

ANOTHER HOT SPRING
Tarvitsetko musiikkia tapahtumiisi? Ota siinä tapauksessa yhteys Another Hot Springiin, kouvolalaisista lukiolaisista koostuvaan rock-yhtyeeseen. Musiikkityyli ei kuitenkaan rajoitu pelkkään rockiin, vaan voimme soittaa niin rauhallisempaa tai raskaampaa musiikkia. Myös akustisesti soittaminen on bändimme vahvuus. Otamme kaikenlaiset tilaukset vastaan, ja voimme saapua paikalle myös hieman mukautetulla kokoonpanolla. Palkkioista sovitaan keikkakohtaisesti, mutta pidämme ne kohtuullisina. Musiikki on meille kaikkein tärkeintä!
Meidät löytää myös facebookista osoitteesta www.facebook.com/anotherhotspring
Ota rohkeasti yhteyttä!
Joonas Hasu, puh. 044 033 4743 / joonash21(at)gmail.com
Matis Baudry, puh. 045 209 7007 / matisb(at)gmail.com

CARLTON J. SMITH
Carlton J. Smith on superkarismaattinen, pitkän linjan soulartisti James Brownin, Al Greenin ja Bobby Womackin hengessä. www.facebook.com/CarltonJSmith/
Maailmaa kiertänyt Carlton oli keväällä 2017 seitsemän viikkoa Casino Helsingissä esiintymässä. Pato Klubin keikka Taideruukissa Kouvolassa myytiin loppuun syyskuussa 2017. Carlton on juuri tehnyt soullevyn suomalaisen Timmion Recordsin kanssa (mukana mm. Tuomo Prättälä). Hänet voi buukata joko akustiselle keikalle tai suomalaisen bändin kanssa niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiin.
Taatut bileet ja upean musiikin kyljessä vielä hauska standup-henkinen setti eli todellista laatuviihdettä tarjolla. Tämä artisti saattaa kyllä räjäyttää betonisetkin juhlapaikat ja show saa niin naiset, miehet, lapset, nuoret, vanhat hyvälle mielelle ja hymyilemään...
Tiedustelut: Kirsi Rouhiainen, puh. 050 912 5412 / kirsi.rouhiainen(at)gmail.com

CRAZYBRASS
- vaskimusiikkia nuoruuden innolla -

CrazyBrass on nuorista ja lahjakkaista soittajista koottu vaskikvintetti, joka soittaa soittamisen ilosta. Soitamme monipuolista musiikkia klassisesta viihdemusiikkiin, ja otamme myös mielellämme vastaan kappaletoiveita tilausten yhteydessä. Palkkiot ovat neuvottelukysymyksiä, mutta lähtökohtaisesti emme liikoja vaadi.
Keikkatilaukset Iiro Palosaralle sähköpostitse iiro.palosara(at)elisanet.fi tai puhelimitse 050 918 0880.

ELIMÄEN PUHALLINORKESTERI / BEER BARREL BAND
Vuonna 1982 perustettu 16-18 soittajan orkesteri, jonka ohjelmisto koostuu monipuolisesta ja kaiken kattavasta puhallinmusiikista. Orkesterin taiteellinen johtaja on dir.mus. Matti Saarinen. Esiinnymme kohtuullisin korvauksin sinitakeissa, mutta myös nahkapöksyissä ja töyhtöhatuissa sekä dirdnl-mekoissa. Silloin ohjelmistomme koostuu oktoberfest-tyyppisestä aidosta olut- ja sadonkorjuumusiikista. Orkesterimme käyttää tällöin nimeä: Elimäen Puhallinorkesterin "Beer Barrel Band".
Tiedustelut ja esiintymistilaukset:
Matti Saarinen / puh. 050 367 2764 / saarinen_matti(at)hotmail.com
Matti Tirkkonen / puh. 0500 985 433 / mattitirkkonen4(at)gmail.com

JAALAN MUSIIKKI- JA MONITAIDEYHDISTYS RY
Musiikkiesityksiä sooloista salonkiorkesteriin. Musiikkigenreinä klassinen, kevyt klassinen, viihde ja folk. Kokoonpanona esim. sello, piano, kanteleet, kelttiharppu ja laulu.
Jaalan Musiikki- ja Monitaideyhdistys / Marianne Uotila puh. 040 766 4974
marianne.uotila(at)gmail.com

JAALAN MUSIIKKI- JA MONITAIDEYHDISTYS RY / VILLA CONCERTO
Lokakuussa avattu Villa Cobcerto -kulttuurikahvila Kouvolan Lehtomäessä tarjoaa yhdistyksille elämyksellisiä kotikonsertteja, musiikki- ja taidetyöpajoja. Tilaa yhdistyksellesi rentouttava päivä musiikin, soittamisen, laulun, yhdessäolon ja kahvihetken merkeissä Villa Concertossa. Suunnittelemme yhdessä kanssasi yhdistyksellesi sopivan elämyspäiväkoknaisuuden. Päivä voi siältää esim. konsertin, ohjatun pienkanteleen soittotyöpajan, yhteisen liikuntatuokion, lounaan tai vaikkapa rentouttavan konserttisisältöisen saunaillan. Ota yhteyttä, niin voimme sopia tapaamisesta Villa Concertossa ja suunnitella yhdessä elämyspäivää yhdistyksellesi.
http://www.villaconcerto.net/
https://www.facebook.com/villaconcerto/?fref

JENNI SALO QUARTET
Jenni Salo Quartet on kouvolalainen kokoonpano, jonka persoonallisessa soundissa yhdistyvät menneen ajan kaiut ja tämän päivän virtaukset. Groovaavat rytmit ja jatsahtavat värisävyt maalaavat vintage-henkisen tuokiokuvan, joka tempaa mukaansa menneiden vuosikymmenten tunnelmiin raikkaalla tavalla. Odottamatta kuulija pääsee osaksi hetkeä, jossa vanhasta taivutetaan uutta - ja uudesta vanhaa.

Yhtyeen solistin Jenni Salon sielukas tulkinta saattelee kuulijansa milloin pehmeän utuisiin tunnelmiin, milloin taas suoraan neonvalojen sykkeeseen. Jennin vahva ja herkkä tyyli vokalistina koskettaa ja lämmin ote tempaa yleisön mukaansa ensitahdeista lähtien. Ammattimuusikoista koostuvan herkullisen kokoonpanon muodostavat Harri Suikkanen (quitar), Roosa Vuopala (keyboard, backup vocals) ja Tommi Huuskonen (double bass). Monipuoliset musiikin taiturit loihtivat kiehtovia sovituksia tämän päivän hiteistä ja rakastetuista ikivihreistä, taatusti ainutkertaisella tavalla. Puoliakustisen kokoonpanon pehmeä soundi viettelee ensin pikkusormen, sitten koko käden.

Jenni Salo Quartet keikkailee erilaisissa miljöissä kahviloista klubeihin ja soveltuu loistavasti erilaisten yksityistilaisuuksien ohjelmaksi tuomaan rentoutta, väriä ja pientä kipinää illan tunnelmaan mukaansatempaavan musiikin saattelemana. Oletko järjestämässä yrityksen tai yhdistyksen juhlia, asiakastilaisuutta, juhlia perhepiirissä, tapahtumaa, pikkujouluja tai muuta tilaisuutta? Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus. Nelihenkinen puoliakustinen yhtyeemme soveltuu monenlaisiin tiloihin intiimeistä isompiin stageihin, äänentoisto löytyy kokoonpanoltamme niin halutessanne omasta takaa. Jenni Salo Quartet - ja voit keskittyä nauttimaan.

Jenni Salo - lead vocals
Harri Suikkanen - quitar
Roosa Vuopala - keyboard & backround vocals
Tommi Huuskonen - double bass

Jenni Salo puh. 041-432 5146 tai sähköpostilla jenni.m.salo(at)gmail.com


KOUVOLAN LAULU
Kouvolan Laulu on kouvolalainen sekakuoro, jonka ohjelmistossa on kuoromusiikkia viihteestä klassiseen. Laulajia kuorossa on 35.
Kouvolan Laulu / Tanja Varha puh. 044 976 1298 tai sähköpostilla tvarha(at)gmail.com

KOUVOLAN SOITTOKUNTA - puhallinmusiikkia vuodesta 1899 -
Tarjolla on eri kokoisia kokoonpanoja ja sopivaa musiikkia erilaisiin tilaisuuksiin: tanssimusiikkia, kevyttä salonkimusiikkia, klassista, bigbandmusiikkia, tietenkin paljon komeita marsseja ja vaikkapa hengellistä musiikkiakin sekä solistinamme aika ajoin toimivan Antti Viinikan kauniita lauluja. Taiteellinen johtaja on Teuvo Haikonen (director musices).
Tilauksia esiintymisiin ottaa vastaan ja esiintymisen palkkioista neuvottelee Arvi Maksimainen puh. 040-572 8146 tai Jaana Lehtilä puh. 041-703 1124 tai sähköpostilla jaana1lehtila(at)gmail.com.

KUUSANKOSKEN HARMONIKANSOITTAJAT
Viihteellistä harmonikka- ja tanssimusiikkia esittävä Kuusankosken Harmonikansoittajien Harmonikkaorkesteri sekä pienryhmä YH-10, joka soittaa uutta harmonikalle sävellettyä musiikkia. Myös tilauksesta pienemmillä kokoonpanoilla. Konsertteihin tai syntymäpäiville tanssimusiikin, modernin ja klassisenmusiikin taitajia. Myös soolo soittajien yhteystietoja saatavilla.
Kuusankosken Harmonikansoittajat / Esa Leino
kuusankoski.hs(at)gmail.com tai puh. 040 771 0986

LAULUYHTYE HALLA
Lauluyhtye Halla koostuu kolmesta persoonallisesta ja ammattitaitoisesta laulajasta sekä raikkaiden laulusovitusten kirjosta.Ohjelmistoomme kuuluu kattavasti kappaleita eri musiikkityyleistä ja sovitamme niistä itsemme näköisiä ja kuuloisia. Haemme kappaleisiin erilaisia sävyjä ja soundeja sekä yllättäviäkin elementtejä. Pidämme tärkeänä, että jokainen esitys on mietitty kokonaisuus, joka koostuu laulusta, koreografiasta, esityksellisistä elementeistä sekä tarinan kaaresta.
Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat laulumusiikista väriä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin!
Lauluyhtye Halla / Aleksi Vasko, lauluyhtyehalla@gmail.com tai puh. 050 557 2959

PIRTTIPELIMANNIT
Orkesteri esittää vanhaa tanssimusiikkia ja ikivihreitä vuosien takaa. Kokeneet ja ansioituneet harmonikan soittajat yhdessä viulistien ja komppiryhmän kanssa luovat koskettavaa tunnelmaa erilaisiin tilaisuuksiin. Google-haulla: mermeri 1949 voit kuulla soittonäytteitä ja nähdä pelimanniesittelyn.
Pirttipelimannit / Kari Kepsu, jouko(at)joukopasi.fi tai puh. 0400 757 086.

POHJOIS-KYMEN MUSIIKKIOPISTO
Pohjois-Kymen musiikkiopisto PKMO on Suomen suurimpiin kuuluva säveltaiteen perusopetusta antava musiikkioppilaitos. Päätoimipaikka Kouvola-talon lisäksi opetuspisteet sijaitsevat 8 paikassa Kouvolan alueella sekä Iitissä ja Luumäellä. Musiikkileikkikoulusta ammattivalmennukseen ulottuva opetustarjonta kattaa yli 30 soitinta, laulun, kuorot, yhtyeet sekä orkesterit. PKMOn siipien suojissa opiskelee noin 1200 oppilasta ja sieltä kajahtavat Kymi Brass -tapahtuman ja PKMO oopperan näyttämöproduktioiden sävelet.
Musiikkiopistolta voit tiedustella tilaisuuteesi esiintyjää olipa kyse solistista, yhtyeestä, orkesterista tai kuorosta. Musiikkityylejä löytyy klassisesta rockiin!
Tiedustelut: Päivi Stenvall / paivi.stenvall(at)pkmo.fi tai puh. 045 265 2503

PUHALLINORKESTERI WANHAT JÄÄKÄRIT
Puhallinmusiikkia (torvisoittoa) sota-ajan musiikista iskelmä- ja tanssimusiikkiin, myös hautajaisiin sopivaa surumusiikkia. Esiinnymme paljon vanhuksille ja olemme pitäneet myös lastenkonsertteja. Esiintymisiä pientä kulu- ja matkakorvausta vastaan, myös hyväntekeväisyysesiintymisiä.
Puhallinorkesteri Wanhat Jääkärit ry / Tapio Forsström
tapio.forsstrom(at)gmail.com tai puh. 040 586 2704

SENIORI RAMI JA PRO
Laulattaa, tanssittaa ja karaokea tarjoaa!
Soita 0400 476 044/Raimo Turpeinen
Kouvolan Seudun Invalidit ry, inva.kouvola(at)pp.inet.fi

TANHUSEURA KASAREIKKA
Aikuisten tanhuyhmä, joka esittää perinteisiä tanhuja, piirileikkejä ja uudempia koreografioita.
Pelimanniyhtye Karela
, jossa on viisi pelimannia sekä lauluryhmä, esittää perinteisiä kansanlauluja sekä uudempaa tuotantoa mm. ryhmän jäsenten omia sävellyksiä.
Ryhmät voivat esiintyä yhdessä tai erikseen, isommalla tai pienemmällä kokoonpanolla. Hinta sopimuksen mukaan esityksen pituudesta ja koosta riippuen.
Tanhuseura Kasareikka ry / Sirpa Jokisalo
sirpa.jokisalo(at)pp.inet.fi tai puh. 040 568 8051

TANSSIORKESTERI KANGASTUS - MONIPUOLISTA TANSSIMUSIIKKIA
- Oikeaa tanssimusiikkia oikeilla tempoilla jo yli 30 vuotta -

Tanssiorkesteri Kangastus on pitkänlinjan tanssiorkesteri. Se jatkaa isojen tanssiorkestereiden perinnettä ja on erikoistunut käyttämään mahdollisimman täydellistä puhallinsektiota keikoilla, jolla saadaan perinteinen tanssiorkesterin soundimaailma elämään. Orkesteri vie tunnelmasta toiseen - lattareista jazzahtaviin tahteihin - päivän hittejäkään unohtamatta.
Tanssiorkesteri Kangastus on 9-henkinen mutta saatavilla myös 5-henkisenä kvintettinä sekä myös eri solistien kera:
Essi Leppäkoski, Miia Lehtio, Marjut Ståhls jaTero Heikari.
Tilaukset. Esa Sjöblom 040 5835 221, info(at)kangastus.info
www.kangastus.info
https://www.facebook.com/kangastustanssiorkesteri?ref

TANSSIRYHMÄ COUGARS RY
Tanssiryhmä Cougars ry:n jäsenet tanssivat (valmiina, valittavissa jo kymmenen erilaiseen genreen sijoittuvaa tanssia, puvuin ja rekvisiitoin varustettuna) sekä laulavat (folk, klassinen, jazz, soul, iskelmät). Ryhmän jäsenet koostuvat tanssin harrastajista sekä musiikin harrastajista ja ammattilaisista. Ryhmä on jo usean vuoden ajan työstänyt taitojaan ammattikoreografioiden ohjauksessa. Laulujen mukana tulee elävä säestys mukaan.
Tanssiryhmä Cougars esiintyy tilauksesta sekä hyväntekeväisyystilaisuuksissa.
Ota yhteyttä tanssiryhmacougars(at)gmail.com sekä blogisivujemme kautta.

TRIO BRAVO
Trio Bravo on opiskelijoista koostuva jazztrio. Ohjelmistomme koostuu pääasiassa tunnetuista ja vähemmän tunnetuista jazzstandardeista sekä omasta tuotannostamme. Pianistin, basistin ja rumpalin lisäksi kokoonpanoomme kuuluu tarvittaessa myös laulaja, joten halutessasi voit tilata esimerkiksi vain pianistin ja laulajan tai jopa pelkän pianistin. Yhtyeemme vahvuus onkin juuri sen joustavuus. Sovimme palkkioista esityskohtaisesti ja toki myös kokoonpanon koon mukaa, mutta opiskelijoina pidämme alaan nähden alhaisia hintoja. Luo juhliisi tunnelmaa ja tilaa meidät esiintymään!
Yhteydenotot sähköpostilla: triobravofi(at)gmail.com tai Eetu Hämäläinen 040 582 7608. Voit ottaa yhteyttä myös Facebookissa
https://www.facebook.com/TrioBravoFI/?fref

_______________________________________________________________________

OHJELMAA LAPSILLE

PEPPI PITKÄTOSSU & PELLE KOMPPI ELÄINYSTÄVINEEN
Lastenohjelmaa: Lastentapahtumiin, Koko perheen tapahtumiin, Kutsuille, Messuille, Syntymäpäiville, Ulko- ja sisätapahtumiin, Talvella ja kesällä. On soittoa, laulua, ilmapallokoiria ja kaikkea muuta mukavaa.
Tilaukset: Esa Sjöblom 040 5835 221, info@rokkiruuna.info
www.rokkiruuna.info
https://www.facebook.com/pelle.komppi

ILOA JA ELÄMYKSIÄ ELÄIMISTÄ
Tulemme eläintemme kanssa erilaisiin tapahtumiin. Kesäaikaan eläimiä mukana: ankkoja, kanoja, lampaita, vuohia, aasi, poni, hevonen, minipossuja, kaneja. Talviaikaan ainakin poni/aasi/hevosajelutusta tai ratsastusta tai muuten vaan rapsuteltaviksi.
Salla Forsten ja Liisa Puhakka, iloajaelamuksiaelaimista@gmail.com
https://www.facebook.com/iloajaelamyksia

_______________________________________________________________________

MUUTA OHJELMAA

"KOUVOLA 1960, KUN KOUVOLASTA TULI KAUPUNKI" -DVD-ESITYS JA KOUVOLAN MILJÖÖ- JA RADIOMUSEON ESITTELY
DVD-esityksen pituus on 35 minuuttia ja museoesittelyn pituus 10-15 minuuttia. Esitys voidaan pitää tilassa, jossa on mahdollista käyttää videotykkiä. Tarvittaessa voimme tuoda omat laitteet mukaan. Esityksestä ei aiheudu kustannuksia yhdistykselle.
Kouvolan Miljöö- ja Radiomuseo / Kari Taskinen
kari.taskinen(at)pp4.inet.fi tai puh. 040 540 3317

MINIROSKISTYÖPAJOJA
Roska päivässä -liikkeen Kymenlaakson toimintaryhmän aktiivit järjestävät miniroskistyöpajoja. Työpaja sopii kaikille eskareista eläkeläisiin. Miniroskis on yksinkertaisesti uuden elämän saanut diabeetikkojen testiliuskapurkki (tai muu tarkoitukseen sopiva pieni purkki), joka koristellaan omaa silmää miellyttäväksi vaikkapa lehdestä leikatulla kuvalla tai lempiaforismilla. Se kulkee mukana taskussa tai käsilaukussa, ja oikean roskiksen puuttuessa siihen voi sujauttaa pienet roskat, kuten purkat, karkkipaperit ja tupakantumpit. Työpajanpitäjät tuovat mukanaan miniroskisaihiot ja ainakin osan muista välineistä. Työpaja ei maksa mitään, eivät myöskään valmiit miniroskikset.
Roskaliikkeen kotisivut: http://roskapaivassa.net/
Kymenlaakson toimintaryhmän Facebook-sivu:
https://www.facebook.com/roskapaivassakymenlaakso/

MUISTIAIHEISET LUENNOT, OHJAUS JA NEUVONTA
Toimintamuotojamme ovat neuvonta ja ohjaus muistiin liittyvissä asioissa, muistikahvilat ja muistiaiheiset asiantuntijaluennot.
Aiheina esim. muistiterveyden edistäminen, milloin muistipulmiin tulisi kiinnittää huomiota, muistisairaan hyvä kohtaaminen, aivojumppa, TunteVa -toimintamalli muistisairaan ihmisen kohtaamisessa, liikunnasta terveyttä ja hyvinvointia, muisti ja uni, muistisairaan ihmisen ravitsemus, muistisairaan ihmisen hyvinvointitarpeet, muistisairas ihminen ja henkisyys, muisti ja kipu.
Kouvolan seudun Muisti ry / Tarja Levonen
toimisto(at)kouvolanseudunmuisti.fi tai puh. 040 523 9697

NAURUJOOGA
Etsitpä ohjelmaa mihin tilaisuuteen tahanasa, on naurujooga ohjelmanumero johon kaikkien on helppo osallistua!
Naurujooga yhdistää tietoisesti aloitettua naurua joogan syvähengitysharjoituksiin. Elementtejä ovat liike, leikkimielisyys, katsekontakti, hengitykset ja taputukset. Aluksi nauretaan siis harjoitusten muodossa, mutta aito nauru löytyy yleensä hyvinkin pian.
Ohjelman kesto on sovittavissa 15 minuutin maistiaisesta aina 1 ½ h tehonauruihin! Oli kesto sitten pidempi tai lyhyempi, lupaamme että se on höystetty suurella määrällä iloa ja energiaa!
Kauttamme myös improvisaatiota, kysy lisää!
Ilonväläys / Jonna Saarela ja Mia Lindgren
info(at)ilonvalays.fi tai puh. 040 180 1178 / 040 835 5031

TERVEYDEN EDISTÄMISEEN LIITTYVIÄ LUENTOJA
Luentojen aiheena esim. valtimotaudin riskitekijät ja hoito, naisen sydän, terveyttä edistävä ruokavalio, elintavat ja terveys. Mahdollisuus toetuttaa myös neuvontaa, ryhmätoimintaa tai kolesteroli- ja/tai verenpainemittauksia.
Kymenlaakson Sydänpiiri ry / Tarja Mänttäri
kymenlaakso@sydan.fi

TIETOA PALOTURVALLISUUDESTA
Tulen kertomaan paloturvallisuudesta sekä turvallisesta tavasta elää kotona. Esityksessäni tarvitsen valkokankaan, jonka voin tarvittaessa tuoda myös mukanani.
Hannu J. Vest (eläkkeellä palotarkastajan virasta)
hannujvest(at)msn.com tai 040 546 9361

Yhteisöllisyyden edistäminen

Porukkatalo
Savonkatu 23
45100 Kouvola

Sähköposti
yhteisotyo(at)kouvola.fi


Onko sinulla, ryhmälläsi tai yhdistyksellänne tarjolla ohjelmaa?

Ilmoittaudu mukaan ohjelmapankkiin tästä.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme