+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Talven tapahtumalehti on julkaistu

23.11.2018

Kouvolan Talvi 2018–2019 -tapahtumalehti on ilmestynyt ja se jaetaan kaikkiin kotitalouksiin viikon 47 aikana. Lehteen on koottu kattavasti joulunajan tapahtumat ja talvitapahtumat tuttuun tapaan teemoittain.

Talvi ei suinkaan ole hiljaista aikaa Kouvolassa, vaan tarjolla on monipuolista ohjelmaa musiikin, kulttuurin, urheilun ja viihteen ystäville lukuisissa eri tapahtumissa. Kouvolassa riittää tekemistä: on joulumyyjäisiä, ulkoilupäiviä, teatteria, näyttelyitä, laturetkiä, penkkiurheilua ja monipuolisesti konsertteja.

Lisäksi Kouvola täyttää ensi vuonna pyöreät 10 vuotta. Ohjelma keskittyy Kouvola-päivän (8.5.) tienoille mutta osa juhlavuoden ohjelmasta on ripoteltu pitkin vuotta. Yksi juhlavuoden huippuhetkistä on Japanin filharmonisen orkesterin konserttivierailu Kuusankoskitalolla 3.4. Orkesterin ylikapellimestari on kouvolalaislähtöinen Pietari Inkinen. Lehden jutussa tutustutaan orkesterin esivalmisteluihin Kouvolassa.

Ennen kuin mennään juhlavuoteen, on aika viettää joulua ja nauttia joulutapahtumien annista. Kouvolassa voit osallistua mm. kaupunkikeskustan joulunavaukseen, museokorttelin perinteiseen joulutapahtumaan ja Kohti joulua -jouluvaellukseen Mustilan koululla. Aaton aattona voi virittäytyä tunnelmaan joulunäytelmän ja yhteislaulun äärellä Kouvolan keskuskirkossa ja jouluaattoona vietetään kaupungin yhteistä joulujuhlaa Porukkatalossa.

Kannattaa myös muistaa Sami Hyypiä Areenan perinteiset joulumarkkinat, Taideruukin joulumarkkinat, Wanhanajan joulumarkkinat Pioneeripuistossa sekä perinteiset markkinat Manskilla.

Tapahtumalehden artikkeleissa esitellään mm. Kuusankosken Teatterissa helmikuussa ensi-iltaan tuleva Agapetuksen farssi Syntipukki, Suomen huiput Kouvolan jäähalliin tuova taitoluistelun SM-kisat, juhlavuotta viettävä Herman Kare -painiturnaus sekä perinteeksi muodostunut Repoveden ulkoilu- ja elämyspäivät, joka täyttää tänä vuonna 20 vuotta.

Talven tapahtumalehti kansikuva

Tapahtumalehti jaetaan koteihin viikolla 47 ja sitä on jaossa myös mm. Kouvolan kaupungintalon yhteispalvelupisteessä, kirjastoissa, kulttuuritaloilla ja muissa palvelupisteissä. Lisäksi lehteä on saatavilla mm. S-marketissa, Prismassa ja Kauppakeskus Veturissa.


Korjauksia lehden tapahtumiin HUOM!

Valitettavasti painettuun lehteen oli jäänyt virheellisiä tietoja:

s.3 Näyttelyt osio Poikilo-Galleriat, oikeat tiedot:
12.1. - 24.2. Jaakko Tarkka: SUPEROBJECT, sekatekniikkateoksia, valokuvia

s.19 Duunitreddit, väärä tapahtumapaikka ja aika, oikeat tiedot:
to 7.2. Kouvolan kaupungintalolla, Torikatu 10 klo 13-16.

s. 22 Joulutapahtumia osio, Joulun lumoa
Tapahtumaan on vapaa pääsy vain lapsilla.


Lehden sähköinen versio on jo luettavissa Kouvolan kaupungin verkkosivuilla. Seuraava tapahtumalehti ilmestyy toukokuussa.

Talvi 2018-2019 tapahtumalehti [pdf, 4 MB]

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme