+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Ketunlossi Repoveden kansallispuistossa on jäänyt talvitauolle

30.11.2018

Ketunlossi Repoveden kansallispuistossa on jäänyt talvitauolle 26.11.2018 alkaen - Kulku kansallispuistoon Tervajärven ja Saarijärven sisääntulojen kautta.

Metsähallituksen tiedote Julkaistu: 26.11.2018, 14:53

Ketunlossi Repoveden kansallispuistossa on jäänyt talvitauolle 26.11.2018 alkaen. Pakkasjakso aikaisti talvitauon alkua. Lossin talvitauon aikana Lapinsalmen sisääntulosta ei pääse Kapiaveden yli puiston puolelle, minkä vuoksi Lapinsalmen sisääntulo suljetaan talveksi. Kapiavettä ei tule ylittää jäätä pitkin, sillä paikalla on runsaasti virtauksia.

Talvikauden retket puistoon kannattaa suunnitella Tervajärven ja Saarijärven sisääntulojen kautta, ne ovat käytössä normaalisti. Lunta on toistaiseksi vähän, joten puiston reitit ovat yhä vaelluskengin kuljettavissa.

Kaikki Repoveden reitit on merkitty maastoon oransseilla maalimerkeillä. Kartta kannattaa ottaa mukaan tai käyttää Metsähallituksen retkikartta.fi-mobiilisovellusta. Puhelimen kuuluvuus Repovedellä vaihtelee, joten puhelimeen voi myös ladata etukäteen kartan luontoon.fi -sivuilta tai ottaa kuvan kartasta puiston sisääntulojen opastauluista.

Lapinsalmelle rakennetaan uusi silta vuonna 2019, mikäli eduskunta hyväksyy hallituksen esityksen sillan rahoituksesta.

Lisätietoja:
Metsähallitus,
kenttäpäällikkö Auvo Sapattinen
p. 0400 172612
Repoveden kansallispuisto

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme