+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Talven tapahtumalehti ilmestyy 26.11.

24.11.2017

Kouvolan Talvi 2017–2018 -tapahtumalehti ilmestyy lauantaina 26.11. ja se jaetaan kaikkiin kotitalouksiin viikon 48 aikana. Lehteen on koottu kattavasti joulunajan tapahtumat ja talvitapahtumat tuttuun tapaan teemoittain.

Talvi ei suinkaan ole hiljaista aikaa Kouvolassa, vaan tarjolla on monipuolista ohjelmaa musiikin, kulttuurin, urheilun ja viihteen ystäville lukuisissa eri tapahtumissa. Kouvolassa riittää tekemistä: on joulumyyjäisiä, ulkoilupäiviä, lumenveistokisat, teatteria, näyttelyitä, laturetkiä, penkkiurheilua ja monipuolisesti konsertteja.

Lehden artikkeleissa esitellään mm. Sampsa Sarparannan näyttely, Kymi Sinfoniettan helmikuun kaksi maailmanluokan viulisti vierasta sekä Kouvolan teatterin ohjelmaa, joka esittää tulevana talvena monipuolisen kattauksen niillekin, jotka eivät muuten teatterissa käy. Tarjolla on Improa, Beatlesia, breikkausta, standuppia, musiikkiteatteria, lauluiltaa ja kaiken kukkuraksi Martti Suosalo ja Mika Nuojua esittämässä Kiviä taskussa ties kuinka monennen kerran Suomessa. Urheilun puolelta Kouvottarien kapteeni Kaisa Lindi ja KoLe:n edustusjoukkueen kapteeni Elina Heikari avaavat puolestaan lajinsa saloja.

Kouvottarien kapteeni Kaisa Lindi ja KoLe:n edustusjoukkueen kapteeni Elina Heikari avaavat puolestaan lajinsa salojaKoLe:n edustusjoukkueen kapteeni Elina Heikari ja Kouvottarien kapteeni Kaisa Lind avaavat lehden haastattelussa lajinsa saloja.

Suomen 100-vuotis juhlavuosi huipentuu itsenäisyyspäivään, jonka kemuista pääsevät nauttimaan kaikenikäiset kouvolalaiset. Nuorille on oma gaalansa kaupungintalolla, ja jäähallissa vietetään suurin Suomessa koskaan järjestetty koululaisten itsenäisyyspäiväjuhla. Koko kansan itsenäisyyspäivän etkoja juhlitaan puolestaan Kouvolan kirjastoissa 5.12., jolloin kirjastot ympäri tarjoavat juhlapäivän kokonaisen kimaran ohjelmaa: konsertteja, runoesityksiä, musiikkituokioita ja kirjailijatapaamisia.

Kouvolassa järjestetään näin joulunaikaan lukuisia konsertteja, myyjäisiä, kauneimpia joululauluja ja muita joulutapahtumia. Yksi perinteinen koko perheen joulutapahtuma Eläinten joulu & Erätulet kerää Kouvolan raviradalle sankoin joukoin eläinten ja joulun ystäviä. Paikalla on ihasteltavana kanoja, vuohia, aaseja, possuja, poneja ja koiria. Rapsutella saa, ja ratsastustakin on tarjolla.

HUOM! Lehdessä sivulla 19 Mattisten tilan joulutapahtuma su 10.12.2017 klo 11–14
on peruutettu.

Tapahtumalehti jaetaan koteihin viikolla 48 ja sitä on jaossa myös mm. Kouvolan kaupungintalon yhteispalvelupisteessä, kirjastoissa, kulttuuritaloilla ja muissa palvelupisteissä. Lisäksi lehteä on saatavilla mm. S-marketissa, Prismassa ja Kauppakeskus Veturissa.

Lehden sähköinen versio on jo luettavissa Kouvolan kaupungin verkkosivuilla. Seuraava tapahtumalehti ilmestyy toukokuussa.

Talvi 2017-2018 tapahtumalehti [pdf, 4 MB]

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Anne Käki, Kouvolan kaupunki,
puh. 020 615 8173, viestinta(a)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme