+
-+ Tulosta

Kaupungilla on alueellaan tarjolla kaikkiaan 738 vuokrattavaa venepaikkaa Inkeroisten, Jaalan, Kuusankosken ja Valkealan alueella.

Venepaikkojen varauksen uusiminen vain sähköisesti

Kaupunki siirtyy vuonna 2018 venepaikkojen varauksissa kokonaan sähköiseen järjestelmään.
Varausjärjestelmä avautuu 31.1.2018 ja sinne pääsee kirjautumaan tästä linkistä.

Nykyisillä venepaikan varaajilla on etuoikeus varata entiset venepaikkansa 31.1.2018 alkaen. Varausaikaa on jatkettu 15.3.2018 asti aiempien teknisten ongelmien takia! Vain sähköiset varaukset varmistavat vuokrasuhteen jatkumisen. Jos paikkavarausta ei ole tehty määräaikaan mennessä, vapautuu paikka yleiseen varaamiseen. Jos varaus raukeaa, on vene poistettava alueelta 30.4.2018 mennessä. Kaupunki poistaa satama-alueella olevat veneet, joille ei löydy omistajaa tai varattua paikkaa.

Jos mahdollisuutta sähköisen varauksen tekemiseen ei ole, ottakaa yhteyttä Martti Kauhaseen (yhteystiedot alla).

Venepaikkojen numerointi on uudistunut. Hakijan ollessa kirjautuneena varausjärjestelmään, se kuitenkin tunnistaa hakijalla aikaisemmin varattuna olleen paikan.

Jäljellä olevia venepaikkoja pääsee varaamaan järjestelmästä 15.3.2018 alkaen.

Venelaiturin kulkuportin avain luovutetaan Kouvolan kaupungin yhteispalvelupisteestä vain venepaikan maksukuittia vastaan.

Katso tästä: Kouvolan kaupungin vene- ja laituripaikkojen vuokrasopimusehdot [pdf, 27 KB]
Lisätietoja:
Paikkatietovastaava Martti Kauhanen
martti.kauhanen@kouvola.fi
p. 020 615 5290

Venelaiturin kulkuportin avaimet:
Kouvolan yhteispalvelupiste
Puh. 020 615 8329 tai 020 615 4000
Torikatu 10, Kouvola, Kaupungintalo A-ovi

Venepaikat

Rantapaikkoja on Inkeroisissa, Saunalahdessa, Hirvelässä, Pilkanmaalla Lohikadulla ja Luodonkärjessä, Virtakivessä, Harjujoella, Virranniemessä, Jokelassa, Niinistössä, Lautarossa, Vuohijärvellä ja Vekaranjärvellä.
Laituripaikkoja on Saunalahdessa, Pilkanmaan Luodonkärjessä, Virtakivessä, Jokelassa, Niinistössä, Hillosensalmella, Vuohijärvellä ja Jaalan Kallioistenniemessä.

Ison laituripaikan vuokra on 180 €, tavallisen laituripaikan 115 €, poijupaikan 70 € ja rantapaikan 45 € vuodessa. Palauttamatta jätetystä avaimesta peritään 20 €.

Vikailmoitukset:
Vioista ja vaurioista voi tehdä ilmoituksen katupäivystykseen

Vesa Niemi
tiemestari
puh. 020 615 8573

Katupäivystys
puh. 020 615 4690

Venepaikat Haminassa

Haminan Tervasaaresta, Lepikon rannasta, on Venehamina Oy:ltä varattu 18 venepaikkaa ensisijaisesti kouvolalaisten veneilijöiden käyttöön.

Laiturialue on aidattu ja lukittu ja aitauksen sisällä on paikoitus veneilijöiden autoille. Varsinaista talvitelakointipaikkaa ei ole, mutta lähistöllä on kenttä, jossa talvitelakointi on mahdollista.

Venepaikan vuokra on 245 €/kausi + sähkö 25 €/kausi.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme