+
-+ Tulosta
Veneretki

Melonta, veneily ja kalastus

Kouvola on ihmeen komea vesiltä katsottuna. Kymijoki ja sadat järvet johdattavat uusiin maisemiin, joskus jylhille kalliorannoille tai hienoille hietikoille. Kaupungilta voi myös vuokrata venepaikkoja. Kouvolassa voi harrastaa järvi- ja koskikalastusta.

Melonta ja veneily

kalastusta Vuohijärvellä
Kouvolan vesistöjä pitkin voi edetä Järvi-Suomeen asti. Yksi tunnetuimmista melontareiteistä on Väliväylän reitti, mikä kulkee Saimaalta Kymijoelle. Suurimmilla järvillä voi liikkua isommallakin veneellä.

Visitkouvola.fi -sivuilta löytyy tietoa yrityksistä, jotka tarjoavat palveluja melontaan ja veneilyyn liittyen. Kaupungissa toimii myös yhdistyksiä ja urheiluseuroja, joiden kautta pääsee mukaan melonta- ja soutuharrastukseen.

Kouvolan venelaiturit löydät kartalta.

Lue lisää kaupungin vuokrattavista venepaikoista.

Kalastus

Kouvolassa on paljon loistavia kalastuspaikkoja. Kymenlaakson kalapaikkaopas on kalastajalle oiva apu. Kalastusluvista sekä kalastuskieltoalueista saat tietoa myös Maa- ja metsätalousministeriön sivuilta. Kalastus-/osakaskunnista ja kalastusluvista löydät tietoa myös Kymenlaakson kalatalouskeskuksen sivuilta. Kalastajankanavasta saat tietoa mm. muuttuneesta kalastuslaista.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme