+
-+ Tulosta

Kouvolassa on loistavat mahdollisuudet harrastaa frisbeegolfia!

Kouvolan kaupungin alueella sijaitsee viisi eritasoista frisbeegolf-rataa. Voit pelata taitotasosi mukaisella radalla esim. vaativassa metsämaastossa tai puistomaisella radalla kaupungin sydämessä. Lisäksi kesän 2016 alussa Käyrälammelle valmistui AA1-tason vaativa metsärata.

Radat


Käyrälampi DiscGolfPark

Käyrälammen läheisyydessä Joutsenenpesänkallion alueella sijaitseva uusi 18-väyläinen frisbeegolfrata, josta löytyy haastetta myös pitempään harrastaneille. Rata on metsärata ja luokitukseltaan se on AA1. Pysäköintitilaa löytyy osoitteesta Käyrälammentie 16, Kouvola ja infotaulu löytyy kuntopolun alikulun Käyrälammen puolelta. Ensimmäinen väylä alikulun jälkeen kuntopolun vasemmalta puolelta.

Koivusaari DiscGolfPark

Myllykoskella Koivusaaren uimalan läheisyydessä oleva puistomainen 9-väyläinen frisbeegolfrata, joka sopii niin aloittelijoille kuin harrastelijoillekin. Aloituspaikka löytyy Suolasenkoskentien varresta noin parisataa metriä ennen maauimalan parkkipaikkaa.

Urheilupuiston frisbeegolfrata

Kouvolan jäähallin läheisyydessä sijaitseva lyhyt 9-väyläinen puistorata, joka sopii aloittelijoille ja lähestymisharjoitteluun myös pitempään harrastaneille. Aloituspaikka löytyy Topinkujan kääntöpaikan vierestä.

Harjunmäen frisbeegolfrata

Valkealan kirkonkylän läheisyydessä sijaitseva Valkealan Kajon perustama ja ylläpitämä 18-väyläinen hiekkakuopparata, joka pitää sisällään myös metsäväyliä. Rata sopii aloittelijoille, mutta metsäväylät tarjoavat haastetta myös kauemmin harrastaneille. Rata sijaitsee Toikkalantien varressa VT15 ja Valkealatalon puolessa välissä.

Jaalan frisbeegolfrata

Jaalassa Liikasenmäen pihapiirissä sijaitsee Lions' Club Jaala ry:n perustama 9-väyläinen rata, joka on avoinna kaikille tapahtumapäiviä lukuun ottamatta. Rata soveltuu aloittelijoille ja harrastelijoille. Radan osoite on Jaalantie 75.