+
-+ Tulosta

Asutpa missä päin Kouvolaa tahansa, luonnossa ja ulkona liikkuminen tarjoaa kosolti eri tapoja saada hiki pintaan tai vain irtautua arjen kiireistä.

Seudulla harrastetaan mm. vaellusta, retki- ja maastopyöräilyä, golfia, melontaa ja virkistyskalastusta kesäisin. Talvella on hyvät mahdollisuudet lumikenkäilyyn ja retkiluisteluun. Pilkkipaikkoja löytyy Kouvolan sadoilta järviltä. Kouvolan sadat järvet ja Kymijoki tarjoavat upeiden maisemien lisäksi mahdollisuuksia monipuoliseen liikkumiseen vesillä.

____________________________________________________________________

Kymenlaakson virkistysalueyhdistys ry

Kymenlaakson virkistysalueyhdistys ry (Kyvi) huoltaa, ylläpitää ja kehittää lukuisia vapaa-ajan virkistysalueita Kymenlaakson alueella. Kymenlaakson virkistysalueyhdistys ry:n muodostavat 7 kymenlaaksolaista kuntaa ja kaupunkia; Kouvola, Kotka, Hamina, Iitti, Pyhtää, Miehikkälä ja Virolahti. Tutustu yhdistyksen tarjontaan tarkemmin osoitteessa www.kyvi.fi

____________________________________________________________________

Repoveden kansallispuisto / Metsähallitus

Repoveden kansallispuisto tarjoaa 15 neliökilometrin alalla reilut 40 km helpompia, vähän vaikeampia ja lähes pystysuoria reittejä. Aloita retkesi joltakin näistä sisääntuloalueista (pysäköintipaikat): Lapinsalmi ja Tervajärvi alueen eteläosassa, Saarijärvi pohjoisosassa.

____________________________________________________________________Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme