+
-+ Tulosta

Tapahtumat ja kurssit

Terveyden edistäminen järjestää yksittäisiä lajikokeiluja, starttikursseja ja testejä. Starttikurssit ja opastukset tarjoavat asiakkaalle perustietoa lajista, minkä jälkeen on helpompi jatkaa harjoittelua omatoimisesti. Testeillä taas voi kartoittaa peruskuntonsa.

Tule ja tutustu vesiliikuntaan!

3., 10. ja 17.4.2018
Klo 16.30-17.15
Inkeroisten uimahallilla

Kolme peräkkäistä eri sisältöistä vesiliikuntakertaa. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua. Voit tulla mukaan silloin, kun siltä tuntuu. Yhden kerran hinta on 3€+uimahallimaksu (maksetaan joka kerran yhteydessä uimahallin kassalle).


Kuntosaliharjoittelun starttikurssi

Kuvassa Kuusankosken Kalliosuojan kuntosali.

Liikunnanohjaajilta voi kysyä vaikkapa työyhteisöille räätälöityjä kuntosaliharjoittelun starttikursseja. Kurssit toteutetaan vähintään viiden henkilön ryhmille. Starttikurssilta saat perustiedon lajista, jonka jälkeen sinun on helpompi jatkaa harjoittelua omatoimisesti. Kurssin hinta on 15€/ hlö sisältäen kolme kertaa. Kysy lisää alueesi liikunnanohjaajilta, joiden yhteystiedot löydät täältä.

Liikuntatapahtumia ja seurojen järjestämää liikuntatoimintaa

Liikuntatapahtumia ja tietoa liikuntaseurojen järjestämästä toiminnasta löydät osoitteesta www.liikkuvakouvola.fi.

Liitetiedostot

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme