+
-+ Tulosta

Liikuntaselvitys

Kouvolassa toteutettiin liikuntakyselytutkimus täysi- ikäisille kouvolalaisille tammi- helmikuussa 2017. Täysi- ikäisten liikuntakyselyn jatkoksi toteutettiin syys- lokakuun 2017 aikana kysely paikallisten liikuntaseurojen toimintaedellytyksistä. Seuraavina vuosina tullaan toteuttamaan erilliset tiedonhankinnat myös varhais- ja kouluikäisten liikuntakäyttäytymisestä.

Täysi- ikäisten liikuntakysely 2017 toteutettiin ositettuna otantana, jolloin saatiin edustavampi otos myös pienistä ryhmistä; sukupuoli, ikä ja asuinpaikka huomioitu. Kyselyllä kartoitettiin liikuntatottumuksia, liikkumista rajoittavia tekijöitä, liikuntapaikkojen käyttöä sekä tyytyväisyyttä kunnan liikuntapalveluista ja paikoista. 1072 yli 18- vuotiaalle kouvolalaiselle lähetettiin kotiin kyselylomake.Tutkimuksen vastausprosentti oli 47,6.

Tutustu tarkemmin liikuntaselvitykseen:

Kouvolan liikuntaselvitys 2017 [pdf, 2 MB]

Seurakyselyyn vastasi yhteensä 99 liikuntaseuraa, jolloin vastausprosentti oli 66.
Tutustu tarkemmin seurakyselyyn:

Kouvolan liikuntaseurakysely 2017 [pdf, 939 KB]

Terveyden edistäminen

Hyvinvointisuunnittelija
Tarja Alamattila
puh. 020 615 7483

Liikuntakoordinaattori
Marika Peltonen
puh. 020 615 8436

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme