+
-+ Tulosta

Nyt voit harrastaa ohjattua liikuntaa myös kotioloissa. Terveyden edistämisen ammattitaitoiset liikunnanohjaajat ovat suunnitelleet ja ohjanneet erilaisia jumppia kaikentasoisille kuntoilijoille. Videot löytyvät Impuls Kouvola- kanavalta YouTubesta. Jokainen jumppaa omalla vastuullaan. Tee siis liikkeet oman kuntosi mukaan ja pidä tarvittaessa taukoja.

Kaikille avoimia virtuaalijumppia järjestetään Vuohijärven, Myllykosken ja Elimäen hyvinvointiasemilla niiden aukioloaikoina. Tervetuloa mukaan!
Jumpat ovat osa hyvinvointiasemien muuta ohjelmaa ja jumppien ajankohdissa voi olla muutoksia. Tutustu asemilla järjestettyyn ohjelmaan tarkemmin hyvinvointiasemien sivuilta.

Vuohijärven hyvinvointiasema: parillisen viikon tiistai klo 12:30-15:30
Myllykosken hyvinvointiasema: tiistai ja torstai klo 12:30-15
Elimäen hyvinvointiasema: torstaisin klo 10-13
Hyvinvointiasema Sarastus, Inkeroinen ( ei säännöllistä jumppa- aikaa)
Valkealakoti; tiistaisin klo 11.00
Ummeljoen kyläkirkko; Tarinamiesten jumppa kerran kuukaudessa

Perusta virtuaalijumpparyhmä!

Onko teillä ryhmä, kerho tai muu joukko, jonka kanssa haluaisitte harrastaa ohjattua liikuntaa? Löytyykö teiltä tilat ja välineet, mutta ohjaaja puuttuu?

Kouvolan kaupungin terveyden edistämisen ammattilaiset ovat suunnitelleet ja kuvanneet tuolijumppia videolle omatoimiryhmien käyttöön. Jumpat sopivat kaikenkuntoisille liikkujille. Myös tuolijumppiin voit tutustua YouTubessa Impuls Kouvola- kanavalla.

Omatoimiryhmille on tarjolla myös lainaksi valkokankaita, videotykkejä ja kaiuttimia. Jos haluat perustaa virtuaalijumpparyhmän, ota yhteyttä liikunnanohjaaja Johanna Partaseen, niin saat lisätietoa laitteiden lainaamisesta, sekä linkin kaikkiin tuolijumppiin.

Yhteystiedot

Liikunnanohjaaja
Heidi Haapiainen
puh. 020 615 6374

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme