+
-+ Tulosta

Erityisryhmien uinti- ja kuntosalikortti

Sairauden tai vamman perusteella voi hakea erityisryhmien uinti- ja kuntosalikorttia vuodeksi kerrallaan. Kortilla voi käyttää kaupungin uimahalli- ja kuntosalipalveluja rajoituksetta.

Erityisryhmien uinti- ja kuntosalikortin lunastaneilla on mahdollisuus käyttää Kouvolan, Kuusankosken, Valkealan, Inkeroisten ja Korian uimahalleja sekä niiden yhteydessä olevia kuntosaleja ilman kertamaksuja.
Avustaja pääsee maksutta, mikäli avustustarve on sekä pukeutumis- että allas- ja kuntosalitiloissa. Avustajan tarpeesta oltava viranomaislausunto.

Kortin myöntämisperusteet

Kortti voidaan myöntää kouvolalaisille henkilöille, joilla

  • sairauden tai vamman kokonaishaittaluokka on vähintään 11, lääkärintodistus haittaluokasta (sosiaali- ja terveysministeriön päätös tapaturmavakuutuslain 18 a §:ssä tarkoitetusta haittaluokituyksesta 23.12.1986/1012) TAI
  • henkilöille, joilla on voimassaoleva vammaisen pysäköintilupa TAI
  • henkilöille, jotka saavat Kelan myöntämää 16 v. täyttäneen vammaistukea tai eläkkeensaajan hoitotukea, joka on myönnetty sairauden tai vamman aiheuttaman haitan, avuntarpeen tai ohjauksen ja valvonnantarpeen perusteella TAI
  • henkilöille, jotka saavat Kelan myöntämää alle 16-vuotiaan korotettua tai ylintä vammaistukea, joka on myönnetty kun lapsen hoidosta, huolenpidosta ja kuntoutuksesta aiheutuva rasitus ja sidonnaisuus on vaativaa ja vie päivittäin huomattavasti aikaa tai lapsen perheelle aiheutuu vaativaa ja ympärivuorokautista rasitusta ja sidonnaisuutta.

Kortin hakeminen

Erityisryhmien uinti-ja-kuntosalikortti.pdf [pdf, 31 KB]

Hakemus toimitetaan Liikuntapalvelujen toimistoon os. Liikuntapalvelut, Porukkatalo, Savonkatu 23, 45100 Kouvola ja sen liitteenä tulee olla:

  • lääkärintodistus haittaluokasta TAI
  • päätös Kelan myöntämästä vammaistuesta TAI
  • eläkkeensaajan hoitotuesta TAI
  • kopio voimassaolevasta vammaisen pysäköintiluvasta

Kortin hinta ja lunastaminen

Kortin hinta on 35 € aikuisilta ja 23,50 € alle 16-vuotiailta. Lisäksi sähköisestä kortista peritään 5 €:n panttimaksu. Hyväksytyn kortin tiedot toimitetaan asiakkaan haluamaan uimahalliin (paitsi ei Korian uimahalliin) ja se maksetaan uimahallin kassalle. Kortti on voimassa vuoden maksupäivästä.

Lisätiedot

puh. 020 615 4220


Kouvolan kaupunki
Liikuntapalvelut
Porukkatalo
Savonkatu 23
45100 Kouvola

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme