+
-+ Tulosta

Lasten ja nuorten liikunta

Liikuntapalveluiden lasten ja nuorten liikuntatoiminta painottuu suurelta osin
erityisliikuntaan, syys- ja hiihtolomaohjelmiin ja kesätoimintaan. Syys- ja hiihtolomilla liikuntapalvelut järjestää yhdessä nuorisopalveluiden kanssa erilaisia tapahtumia, joista mainostetaan erikseen paikallislehdissä ja kaupungin omilla nettisivuilla.

Liikkuvaperhe -tapahtumat

klo 12:00 – 14:00 Lyseon liikuntahallissa

SU 9.9. Järj. Sudet jalkapallo ja salibandy
SU 14.10. Järj. Myllykosken Naisvoimistelijat ja Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempo
SU 4.11. Järj. KooKoo juniorit
Dinosaurus Kääkki ei ole paikalla tässä tapahtumassa.
SU 9.12.
Järj. Kouvot

Liikkuvaperhe –tapahtumat ovat Kouvolan kaupungin ja kouvolalaisten liikuntaseurojen yhdessä järjestämiä avoimia ja maksuttomia koko perheen liikuntatapahtumia. Tapahtumissa perheet voivat liikkua omaan tahtiin toiminta- ajan puitteissa. Isäntävuorossa oleva liikuntaseura mahdollistaa perheille omatoimista tekemistä ja tuo omaa toimintaansa esille.

Liikuntavälineet kiertoon!

Liikkuvaperhe –tapahtumien yhteydessä kokeillaan liikuntavälinekierrätystä "tuo tullessasi - vie mennessäsi" -periaatteella. Kiertoon voi tuoda esimerkiksi pieniksi jääneitä liikuntavälineitä ja varusteita niin liikuntaseuran kuin tapahtumiin osallistuvien perheiden toimesta. Liikuntavälinekierrätyksessä ei käytetä rahaa. Kierrätystoiminta on osa valtakunnallista Olympiakomitean ja Sitran kokeiluhanketta. Varustekierrätyskokeilu on osa Olympiakomitean ja Sitran kehittämishanketta, jossa kootaan ympäristövastuullisia toimintatapoja seura-arkeen. "Varustekierrätyksen tehostaminen seuroissa on monella tapaa fiksua. Tarpeettomaksi jääneet, mutta toimivat varusteet saavat ansaitsemansa jatkokauden ja voivat parhaimmillaan saattaa uuden harrastaja lajin pariin. Käytettyjen varusteiden tarjoaminen madaltaa kynnystä ja säästää kustannuksia lajia kokeileville. Jokainen kierrätetty varuste säästää myös ympäristöä. Toivottavasti kouvolalaiset seurat ja harrastajat saavat kokeilusta innostusta ja toimintamallin myös jatkoon", rohkaisee Olympiakomitean erityisasiantuntija Karoliina Ketola.

Hyväkuntoisia tavaroita voi halutessaan lahjoittaa liikkuvaperhe -tapahtuman jälkeen Parik Ekomaan Sporttitorille.

Syyslomalla liikkeelle!

Kouvolassa syyslomaa vietetään 22.- 28.10.2018. Kouvolan kaupunki järjestää erilaisia liikunnallisia aktivitteetteja lapsille ja perheille. Tarjolla on luisteluvuoroja jäähalleissa, sporttidiscoa, sisäseikkailuratoja, heijastinseikkailuja jne. Tutustu syyslomaviikon ohjelmaan tarkemmin liikkuvakouvola.fi -sivulla.


Yhteystiedot

Terveyden edistäminen

Liikuntakoordinaattori
Marika Peltonen
p. 020 615 8436

Liitetiedostot

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme