+
-+ Tulosta
Hae Kouvola liikkuu -kuntokortti käyttöösi!

Kuntokortteja saa uimahalleilta ja kaupungin liikunnanohjaajilta. Korttiin merkitään kuntosuorituksia. Kortit palautetaan kesä-, syys- ja talvijakson jälkeen Porukkatalolle (Savonkatu23), jolloin ne osallistuvat arvontaan. Kortit voi palauttaa myös määräaikaan mennessä kaupungin kirjastoihin, joista ne toimitetaan arvontaan.

Jakso-osion palauttaneiden kesken arvotaan liikkumaan aktivoivia palkintoja. Palautusajankohdat löytyvät kuntokortista.

Kuntokilvan järjestelyistä vastaa Kouvolan kaupungin liikuntapalvelut. Kuntokorttien tarkoitus on aktivoida kuntalaisia liikunnan pariin.

Syysjakso sekä koko vuoden 2019 kuntokilpa päättyy 31.12.2018. Kortit tulee palauttaa Porukkatalolle, Savonkatu 23 2. kerros tai kaupungin kirjastoihin 10.1.2019 mennessä. Arvonta suoritetaan tammikuun lopulla ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Merkkaathan puhelinnumerosi selkeästi korttiin!

Liikunnallista vuotta 2019! Muistathan jatkaa kuntosuoritusten merkkaamista.


Huom! Uusimman painoerän kuntokortteihin on epähuomiossa painettu väärät palautusajankohdat kesä- ja talvijaksoille. Oikeat ovat seuraavat:

Kesäjakson kuntokorttien palautus 10.9. mennessä.
Talvijakson kuntokorttien palautus 10.5. mennessä.


Yhteystiedot

Liikuntakoordinaattori
Marika Peltonen
puh. 020 615 8436

etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Liitetiedostot

Kuntokortti [pdf, 2 MB]

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme